معاون اول رئیس‌جمهوری در دیدار با اعضای کمیسیون صنایع و‌ معادن مجلس خبر داد:

طرح دولت برای اجرای «نهضت احیا»

دولت می‌خواهد بنگاه‌های تولیدی که تعطیل شده یا با ظرفیت پایین فعالیت دارند را تحت حمایت قرار دهد تا با توانی جدید به فعالیت اقتصادی خود ادامه دهند

تهران (پانا) - جلسه اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با معاون اول رئیس‌جمهوری عصر روز گذشته (سه‌شنبه) برگزار شد.

کد مطلب: ۱۲۴۳۱۶۲
لینک کوتاه کپی شد
طرح دولت برای اجرای «نهضت احیا»

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت اول ریاست‌جمهوری، محمد مخبر در این جلسه با تأکید بر اهتمام ویژه و عزم جدی دولت برای حمایت از بخش تولید گفت: تولید تنها راه نجات اقتصاد کشور است و می‌تواند مسائلی مانند رشد اقتصادی، بیکاری، سرمایه‌گذاری، ارتقاء ارزش پول ملی و کنترل تورم را محقق کند.

معاون اول رئیس‌جمهوری با اشاره به برنامه‌ها و رویکردهای دولت برای حمایت از بنگاه‌های تولیدی تصریح کرد: دولت به دنبال طراحی و اجرای برنامه‌ای تحت عنوان نهضت احیاء است تا براساس این طرح بنگاه‌های تولیدی که تعطیل شده و یا با ظرفیت پایین فعالیت دارند تحت حمایت قرار گیرند و با توانی جدید به فعالیت اقتصادی خود ادامه دهند.

مخبر با تأکید بر ضرورت جلوگیری از واردات کالاهایی که نمونه مشابه آن در کشور تولید می‌شود، اظهار داشت: به جز در مواردی که موضوع رقابت و ساماندهی قیمت و کیفیت مطرح است، در سایر موارد نباید کالایی که نمونه مشابه آن در داخل تولید می‌شود، به کشور وارد شود.

معاون اول رئیس‌جمهوری با اشاره به شرایط کشور در زمان آغاز به کار دولت سیزدهم تصریح کرد: خوشبختانه امروز دغدغه‌ای برای تأمین کالاهای اساسی و ارز مورد نیاز آن در کشور وجود ندارد.

مخبر با اشاره به ظرفیت‌های متعدد کشور نظیر دریا و معدن گفت: یکی از امتیازات مهم ایران برخورداری از معادن است که متأسفانه با وجود ظرفیت‌های گسترده در این حوزه، شاهد اقدامات و برنامه‌ریزی‌های مناسب در این زمینه نبوده‌ایم.

معاون اول رئیس‌جمهوری همچنین به دسترسی به دریا و ۲۷۰۰ کیلومتر ساحل دریایی در کشور اشاره کرد و افزود: با اتکا به نعمت‌های خدادادی و ظرفیت‌های موجود در کشور می‌توان اقدامات گسترده‌ای در راستای توسعه اقتصادی انجام داد اما متأسفانه آن طور که باید این نعمت‌ها مورد توجه قرار نگرفته‌اند.

مخبر بر لزوم پرهیز از خام‌فروشی مواد معدنی تأکید و تصریح کرد: اگر بر اقتصاد دیجیتال و اقتصاد دریامحور تمرکز کنیم گام‌های موثری در راستای توسعه کشور برداشته خواهد شد.

معاون اول رئیس‌جمهوری در بخش دیگری از سخنان خود بر اهمیت دیپلماسی اقتصادی نیز تأکید کرد و اظهار داشت: سفرا باید به موضوع دیپلماسی اقتصادی به ویژه با کشورهای همسایه توجه جدی داشته باشند چرا که این امر می‌تواند به گشایش‌های اقتصادی برای کشور منجر شود.

در این جلسه اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی نیز به ارائه نظرات و دیدگاه‌های خود پرداختند و دغدغه‌های موجود در حوزه صنعت و معدن را مطرح کردند.

ضرورت حمایت از تولید داخل و فعال‌شدن ظرفیت‌های خالی در بخش تولید، توجه به بخش معدن و نوسازی ماشین‌آلات فرسوده و حمایت از معدن کاران، ساماندهی وضعیت تولید، قیمت و کیفیت خودرو، گسترش مراودات اقتصادی با کشورهای همسایه و قدردانی از اقدامات دولت در گسترش واکسیناسیون از مهم‌ترین موضوعات مطرح شده در این جلسه توسط اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی بود.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار