در جوار فنی و حرفه‌ای خوزستان

۴ هنرستان مهارتی جدید با تفاهم‌نامه «هم‌نوا» راه‌اندازی می‌شود

اهواز(پانا) _ مدیرکل آموزش و پرورش استان خوزستان، از راه‌اندازی چهار هنرستان جوار فنی و حرفه‌ای در شهرستان‌های باوی، لالی، اندیکا و منطقه عین‌دو اهواز خبر داد.

کد مطلب: ۱۶۰۹۲۳۹
لینک کوتاه کپی شد
۴ هنرستان مهارتی جدید با تفاهم‌نامه «هم‌نوا» راه‌اندازی می‌شود

ناصر علی فر با علام این خبر گفت:این اقدام مهم در پی امضای تفاهم‌نامه‌ای سه‌ساله میان اداره کل آموزش و پرورش و اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان خوزستان با عنوان “هم‌نوا” صورت می‌گیرد.

وی  با اشاره به این همکاری مشترک اظهار داشت: تمام استان هم‌نوا شده‌اند تا ما از ظرفیت‌های موجود استفاده کنیم.

علی فر بر اهمیت این تفاهم‌نامه تأکید کرد و گفت: برای نخستین بار سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای تمام داشته‌های خود مانند فضا، سالن و تجهیزات را در اختیار ما قرار می‌دهد که فرصت بسیار مغتنمی برای ارتقای آموزش‌های مهارتی دانش‌آموزان است.

وی در ادمه توضیح داد: بر اساس این تفاهم‌نامه که با هدف تقویت آموزش‌های کاربردی، تربیت نیروی کار ماهر و بهره‌گیری هم‌افزایانه از امکانات آموزشی دو مجموعه منعقد شده است، طرفین بر تدوین برنامه‌های آموزشی اشتغال‌زا، برگزاری رویدادهای مهارتی و ترویج فرهنگ کارآفرینی تأکید کرده‌اند.

علی فر تاکید کرد: این همکاری سه‌ساله، فرصتی مغتنم برای استفاده از زیرساخت‌های مشترک، ارتقای کیفیت آموزش هنرستان‌ها و پاسخگویی بهتر به نیاز بازار کار استان محسوب می‌شود.

مدیر کل آموزش و پرورش خوزستان بیان کرد: راه‌اندازی این هنرستان‌های جدید، به ویژه با استفاده بهینه از فضاهای فنی و حرفه‌ای، می‌تواند تحولی جدی در مهارت‌محور کردن آموزش‌های دانش‌آموزی ایجاد کند و بستری مناسب برای پرورش نیروی کار متخصص در استان فراهم آورد.

وی افزود: هدف از ایجاد این مراکز، تقویت مهارت‌آموزی و فراهم کردن بستری مناسب برای تربیت نیروی کار ماهر در استان است و استفاده بهینه از فضاهای موجود، جهشی جدی در مهارت‌محور کردن آموزش‌های دانش‌آموزان ایجاد خواهد کرد.

 

خبرنگار : سیده زینب حسینی نیا

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار