دستگیری ۸۷۲ سارق، مالخر، زورگیر، خفت گیر در پایتخت

تهران (پانا) - پنجاه و یکمین مرحله از طرح رعد طی ۴۸ ساعت گذشته در سطح کلانتری‌های پایتخت به مرحله اجرا درآمد و در جریان آن ۸۷۲ سارق، مالخر، زورگیر، خفت‌گیر که بعضی از آنها اقدام به اوباشگری نیز کرده بودند، دستگیر شدند.

کد مطلب: ۱۲۳۷۵۰۵
لینک کوتاه کپی شد
دستگیری  ۸۷۲ سارق، مالخر، زورگیر، خفت گیر در پایتخت

سردار حسین رحیمی در اجرای پنجاه و یکمین مرحله از طرح رعد که پیش از ظهر امروز در مقر ستاد فاتب برگزار شد، گفت: پنجاه و یکمین مرحله از طرح رعد طی ۴۸ ساعت گذشته در سطح کلانتری‌های پایتخت به مرحله اجرا درآمد و در جریان آن ۸۷۲ سارق، مالخر، زورگیر، خفت گیر که بعضی از آنها اقدام به اوباشگری نیز کرده بودند، دستگیر شدند.

وی با بیان اینکه در جریان اجرای این طرح تا کنون ۳۲۹۱ مورد از اموال مسروقه مردم کشف و ضبط شده است، ادامه داد: بیش از ۷۰۰ دستگاه انواع تلفن همراه در اجرای این طرح کشف و ضبط شد. همچنین ۲۰۸ دستگاه خودرو و موتورسیکلت سرقتی نیز شناسایی و ضبط شده که به مالباختگان تحویل داده خواهد شد.

رییس پلیس پایتخت با بیان اینکه ۱۰۵۰ پرونده در این طرح مورد رسیدگی قرار گرفت، گفت: ارزش ریالی اموال مسروقه کشف شده بالغ بر ۲۰ میلیارد تومان بود. شش قبضه سلاح جنگی و ۷۰ فشنگ جنگی نیز از سارقان کشف شد.

رحیمی با بیان اینکه در این طرح سارقان مسلحی که اقدام به تیراندازی کرده بودند نیز شناسایی و دستگیر شدند، افزود: کشف ۵۶ قبضه سلاح سرد که در خفت گیری و زورگیری مورد استفاده قرار می‌گرفت از دیگر دستاوردهای این طرح است.

رحیمی با بیان اینکه پلیس بر پاتوق‌های سارقان و مالخران اشراف کامل دارد، گفت: در این مرحله از طرح ۸۸ پاتوق سارقان و ۱۱ مرکز مالخری نیز شناسایی و با آن برخورد شد. همچنین ۱۱۸ نقطه که فروشندگان مواد مخدر در آن فعالیت داشتند نیز مورد شناسایی قرار گرفت.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ با بیان اینکه ۱۸ کیلوگرم انواع مواد مخدر در پنجاه و یکمین مرحله از طرح رعد کشف و ضبط شد، تصریح کرد: به ۳۹ پرونده قاچاق نیز رسیدگی شد که در جریان آن ۲۴ قاچاقچی با بیش از شش میلیارد تومان کالای قاچاق شناسایی و دستگیر شدند.

رحیمی با بیان اینکه فرمانده انتظامی ری نیز طرح رعد را به شکل جداگانه اجرا می‌کند، گفت: از زمان تاسیس فرماندهی انتظامی ری تا کنون شاهد ارتقای امنیت و افزایش برخورد با مجرمان در محدوده جنوب تهران بوده‌ایم.

رحیمی در حاشیه این برنامه درباره اظهارات مطرح شده از سوی پلیس پیرامون انتخاب اسامی برای واحدهای صنفی اظهار کرد: آنچه که پلیس با آن مخالف است اسامی لاتین و غیر مأنوس است که این موضوع نیز برابر بخشنامه‌ها و مقررات کشور است. هیچ ممنوعیتی پیرامون استفاده از اسامی محلی، قومیت‌ها و ... وجود ندارد و اتفاقا از نظر ما اقوام و قومیت‌ها قابل احترام و قابل توجه بوده و باید مورد توجه قرار بگیرند.

رحیمی در پاسخ به پرسشی پیرامون جنایتی هولناک در محدوده مرکزی تهران که دو شب گذشته کشف شد، گفت: این موضوع از سوی ماموران کلانتری ابوسعید کشف شده و رسیدگی به آن همچنان از سوی پلیس آگاهی در حال انجام است. آنچه که تا کنون به دست آمده این است که خواهر و برادری با اغفال دختران جوان آنان را به خانه خود کشانده و مورد سرقت، آزار و اذیت و تعرض قرار می‌دادند.

رحیمی افزود: رسیدگی به این موضوع در پی ظن ماموران به این افراد آغاز شده و با حضور در محل پرده از جنایتی هولناک کنار رفته و مشخص شد که این افراد مدتی قبل دختری جوان را به قتل رسانده و جسدش را در همان خانه نگهداری می‌کردند. همچنین در بازرسی از این خانه دخترخانمی جوان که شرایط مناسبی نداشت و در کمد حبس شده بود نیز پیدا شد.

رحیمی با بیان اینکه به نظر می‌رسد ممکن است این افراد مرتکب جرایم دیگری نیز شده باشند نیز گفت: به همین دلیل این پرونده از پلیس پیشگیری به پلیس آگاهی رفته و در حال بررسی است.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا احتمال وقوع قتل زنجیره‌ای در این پرونده وجود دارد یا خیر؟ گفت: این احتمال وجود ندارد و منظور از دیگر جرایم احتمال تعرض و سرقت از افراد دیگر است.

رحیمی در پاسخ به پرسشی درباره وضعیت دختران فراری در تهران گفت: نه در مورد موارد فرار بلکه در مجموع در مورد موارد مفقودی از حدود سه ماه گذشته اقدامی را در پلیس تهران آغاز کردیم که افراد مفقود شده که گزارش مفقودی‌شان اعلام شود بلافاصله به پلیس آگاهی معرفی می‌شوند. در پی این اقدام موارد بسیاری از مفقود شدگان شناسایی شدند، چرا که از همان لحظه‌ای که خبر مفقودی اعلام می‌شود اقدامات برای شناسایی و یافتن این فرد نیز آغاز خواهد شد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار