ماهی‌هایی که جیوه کمتری دارند

تهران (پانا) - ماهی‌ها از نظر میزان خوردنشان به سه رده تقسیم می‌شوند: بهترین گزینه‌‌ها که می‌توان ۲ تا ۳ وعده در هفته از آن‌ها خورد، مانند تون سبک کنسرو شده، ساردین، تیلاپیا، میگو، ماهی سالمون یا ‌آزاد، روغن ماهی کوچک (ماهی هادوک).

کد مطلب: ۱۱۹۵۴۷۸
لینک کوتاه کپی شد
ماهی‌هایی که جیوه کمتری دارند

به‌گزارش شفاآنلاین، گزینه‌های خوب که می‌توان یک وعده در هفته از آن‌ها خورد، مانند تون الباکور، ماهی کپور، ماهی حلوای لیمویی، ماهی اسنپر (ماهی سرخو)، تاج ماهی و…
ماهی‌های که باید از آن‌ها اجتناب کرد، مانند کوسه‌ماهی، اره‌ماهی، شاه‌ماهی خالمخالی (king mackerel) و نیزه‌ماهی یا ماهی مارلین و..

اندازه وعده‌های غذایی ماهی‌ها برحسب سن متفاوت است:
کودکان ۲ تا ۳ ساله: یک وعده معادل ۲۸ گرم.
کودکان ۴ تا ۷ ساله: یک وعده معادل ۵۶ گرم.
کودکان ۸ تا ۱۰ ساله: یک وعده معادل ۸۴ گرم
کودکان ۱۱ ساله و بالاتر و بزرگ‌سالان: یک وعده معادل ۱۱۲ گرم.
اگر از ماهی آب‌های محلی خود استفاده می‌کنید، از کارشناسان ماهی در منطقه خودتان مشورت بگیرید. اگر اطلاعاتی در دسترس نبود، خوردن ماهی را در بزرگ‌سالان باید مصرف ماهی‌شان در هفته را به ۱۶۸ گرم محدود کنید. در کودکان زیر ۶ سال این مقدار را به ۲۸ تا ۵۶ گرم در هفته و در کودکان ۶ تا ۱۲ سال به ۵۶ تا ۸۴ گرم در هفته محدود کنید.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار