تشریح برنامه‌های آموزش و پرورش استثنایی در برنامه تلویزیونی بامداد آفتاب استان مرکزی ‏

تهران (پانا) - معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی در اولین برنامه سفر خود به استان مرکزی با حضور در برنامه زنده صبحگاهی بامداد آفتاب شبکه تلویزیونی آفتاب استان مرکزی به تشریح برنامه‌های آموزش و پرورش استثنایی پرداخت.

کد مطلب: ۱۱۵۸۰۳۳
لینک کوتاه کپی شد
تشریح برنامه‌های آموزش و پرورش استثنایی در برنامه تلویزیونی بامداد آفتاب استان مرکزی ‏

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان آموزش و پرورش استثنایی، سید جواد حسینی در این برنامه زنده تلویزیونی اظهار کرد: آموزش و پرورش استثنایی مولود انقلاب در سال ۱۳۷۰ است و از آن زمان تاکنون ۱۵۲ هزار دانش‌آموز را در هفت گروه و در ۱۶۰۰ مدرسه خاص و ۲۱ هزار مدرسه پذیرا تحت پوشش تعلیم و تربیت قرار داده است.

وی افزود: از زمان تاسیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی تاکنون پوشش تحصیلی ۱۸ برابر افزایش یافته است. علاوه بر این مدارس، ۷۵۴ مرکز مشکلات ویژه یادگیری و ۴۵ مرکز مشاوره نیز به ارائه خدمات به دانش آموزان با نیازهای ویژه و خانواده های آنان می پردازند. آموزش و پرورش استثنایی علاوه بر همه ماموریت های آموزش و پرورش عادی خدمات توانبخشی را نیز به دانش آموزان استثنایی ارائه می دهد.

حسینی با بیان اینکه بر اساس آمایش سرزمینی ۲۱۰ مدرسه استثنایی برای رسیدن به استاندارد مطلوب در کشور مورد نیاز است اظهار کرد: از این تعداد، استان مرکزی به ۶ مدرسه نیاز دارد که در صورت تامین زمین توسط استان، منابع ساخت آن توسط خیرین و آموزش و پرورش استثنایی تامین خواهد شد.

وی افزود: ۲ مرکز مشکلات ویژه یادگیری و یک مرکز جامع خدمات مشاوره، توانخبشی و راهنمایی خانواده دانش آموزان استثنایی نیز در استان مرکزی افتتاح می‌شود. افتتاح استودیوی تولید محتوای الکترونیک و پایگاه دائمی سنجش در استان مرکزی از دیگر برنامه های سفر به این استان می باشد.

معاون وزیر در خصوص تدابیر آموزشی وزارت آموزش و پرورش در عصر کرونا برای دانش آموزان، گفت: در عصر کرونا، همه ابعاد جامعه با مرکزیت دادن به سلامت خود را با شرایط کرونایی منطبق کردند و آموزش و پرورش هم با مدرسه تلویزیونی و شبکه شاد با شعار تداوم آموزش، انعطاف پذیری آموزش و پوشش حداکثری امر تعلیم و تربیت دانش آموزان را ادامه داد.

وی افزود: در کنار آموزش های مجازی و تلویزیونی ارائه درسنامه ها و آموزش های منزل محور نیز برای دانش آموزان بویژه دانش آموزان استثنایی در حال انجام می باشد.

حسینی با بیان اینکه کرونا موجب شد خانواده بیشتر درگیر آموزش شوند و این موضوع در آموزش و پرورش استثنایی بیشتر به چشم می آید اظهار کرد: در آموزش و پرورش استثنایی طرح اولیای دستیار معلم برای کمک اولیا در امر تعلیم و تربیت دانش آموزان اجرایی شده است.

معاون وزیر با اشاره به ویژگی های شبکه شاد گفت: شبکه شاد یک پلتفرم مستقل و منعطف آموزشی است که بیش از ده میلیون دانش آموز را تحت پوشش تعلیم و تربیت قرار داده است. برخی ایرادات این شبکه منحصر به فرد به مرور در حال مرتفع شدن است.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار