«مشکلات کنسولی» محور هجدهمین کمیسیون مشترک کنسولی ایران و ترکیه

تهران (پانا) - معاون وزیر امور خارجه در هجدهمین دوره کمیسیون مشترک کنسولی ایران و ترکیه از همتای ترک خود خواست برای رفع مشکلات کنسولی موجود مخصوصا در زمینه حق دسترسی به زندانیان، تسهیل سفر خانواده‌های ایرانی برای دیدار از بستگان خود و همچنین رفع مشکلات دانشجویان کشورمان در ترکیه مساعدت کند. 

کد مطلب: ۱۱۳۲۵۷۰
لینک کوتاه کپی شد
«مشکلات کنسولی» محور هجدهمین کمیسیون مشترک کنسولی ایران و ترکیه

به گزارش روابط عمومی وزارت امور خارجه، هجدهمین دوره کمیسیون مشترک کنسولی ایران و ترکیه با حضور حسین جابری انصاری، معاون کنسولی، مجلس و ایرانیان وزارت امور خارجه و یاووز سلیم کران، معاون اداری و کنسولی وزارت امور خارجه ترکیه و مشارکت مدیران کل کنسولی دو کشور، سفرای ایران و ترکیه و نمایندگان وزارتخانه های کشور، دادگستری، نیروی انتظامی و دیگر جهات ذیربط دو کشور بصورت مجازی برگزار شد.

جابری انصاری در افتتاحیه این اجلاس با تاکید بر برخورداری روابط دیرینه و برادرانه دو کشور از سرمایه‌های مهمی همچون اراده رهبران و همراهی مردمی برای افزایش همکاری‌ها و تعاملات همه‌جانبه، به بحران کرونا و تاثیرات منفی آن بر مسائل مشترک کنسولی اشاره و ابراز امیدواری کرد با برگزاری این نشست و تلاش‌های فشرده دو طرف شاهد رفع محدودیت‌ها و بازگشت امور به وضعیت عادی باشیم.

وی با تاکید بر ضرورت حمایت از اتباع دو کشور که در شرایط بحرانی فعلی نیازمند حمایت بیشتر دولت‌های متبوع خود هستند، از همتای ترک خود خواست برای رفع مشکلات کنسولی موجود مخصوصا در زمینه حق دسترسی به زندانیان، تسهیل سفر خانواده‌های ایرانی برای دیدار از بستگان خود و همچنین رفع مشکلات دانشجویان کشورمان در ترکیه مساعدت کند.

معاون وزیر خارجه ترکیه نیز ضمن تایید اظهارات جابری انصاری درباره سرمایه‌های روابط دو کشور و اشاره به اینکه علیرغم تمایل برای سفر به ایران و برگزاری حضوری کمیسیون مشترک به دلیل شرایط خاص حاصل از کرونا مجبور به برگزاری مجازی این نشست شده‌ایم، بر عزم دولت متبوعش برای بازگشایی مرزها و به حداقل‌رسانی محدودیت‌های کرونایی تاکید کرد.

سلیم کران ادامه داد: تلاش زیادی کرده‌ایم با وجود شرایط فعلی که همه کشورها محدودیت‌های زیادی را در مرزهای خود اعمال کرده ‌اند، مرزها را باز نگه داشته و خطوط پروازی را برقرار سازیم.

وی با اشاره به اظهارات همتای ایرانی خود درخصوص حجم زیاد ارتباطات مردمی بین دو کشور، این موضوع را از جنبه‌های مثبت روابط بین ایران و ترکیه دانست و گفت: تقویت روابط میان دو ملت یکی از اولویت‌های دولت ترکیه است.

در ادامه این نشست مجازی، محمود ادیب، مدیرکل کنسولی وزارت امور خارجه ایران، هاتون دمیرر، همتای ترکیه‌ای وی و دیگر اعضای هیأت‌های دو کشور، درخصوص جزئیات مسائل کنسولی مشترک از جمله در زمینه موضوعات مربوط به گذرگاه‌های مرزی و مشکلات سفر به ترکیه، مسائل دانشجویان ایرانی در ترکیه، حمایت از زندانیان دو کشور، استرداد مجرمین، انتقال محکومین، همکاری‌های انتظامی، تسهیلات روادید، مبارزه با مواد مخدر، مدیریت مهاجرت و همچنین تسهیلات جهت دیپلمات‌ها و نمایندگان دستگاه‌های دولتی دو کشور گفت‌وگو کردند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار