مسئول برگزاری نمایشگاه یاس کبود روستای سرهنگ:
روستای سرهنگ میزبان نمایشگاه فرهنگی «یاس کبود» شد
جلگه رخ (پانا) - مسئول برگزاری نمایشگاه یاس کبود گفت: نمایشگاه تجسمی «یاس کبود» به مناسبت ایام فاطمیه و گرامیداشت هفته بسیج به همت اهالی، خیرین روستا و پایگاه بسیج در روستای سرهنگ منطقه جلگه رخ برگزار شد.
محمد تقی علیزاده در گفت و گو با پانا اظهار کرد: «نمایشگاه یاس کبود با هدف آشنایی هرچه بیشتر علاقهمندان، بهویژه نسل جوان، با زندگی پربار و شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) برپا شده است. این نمایشگاه در حاشیه جاده تربتحیدریه – مشهد و در قالب هشت غرفه، روایتگر زندگی این بانوی بزرگوار از ولادت تا شهادت است.»
وی افزود: «غرفههای نمایشگاه شامل موضوعاتی چون ولادت حضرت زهرا (س)، اصحاب کساء، بیتالاحزان، تدفین حضرت، شهداء، حجاب و عفاف، فاطمه و عبادت هستند که با فضاسازی معنوی و محتوای غنی، مورد استقبال بازدیدکنندگان قرار گرفتهاند.»
علیزاده با اشاره به اهداف فرهنگی این رویداد گفت: «نمایشگاه یاس کبود با تمرکز بر معرفی شخصیت والای حضرت زهرا (س)، عبادتهای معراجگونه ایشان، جایگاه ایشان بهعنوان بهترین مادر و همسر و همچنین تبیین شأن نزول حدیث کساء برگزار شده است. همچنین تلاش شده تا با روایت داستان انفاق حضرت، روحیه نیکوکاری و ایثار در میان کودکان و نوجوانان تقویت شود.»
وی ادامه داد: «این نمایشگاه فرصتی ارزشمند برای بانوان و دختران جامعه اسلامی فراهم کرده تا بیش از پیش با سیره و سبک زندگی حضرت فاطمه زهرا (س) آشنا شوند.»
مسئول برگزاری نمایشگاه در پایان خاطرنشان کرد: «نمایشگاه یاس کبود با استقبال گرم اهالی منطقه، زائران حضرت رضا (ع) و مسافران روبهرو شده و از تاریخ یکم آذرماه، همهروزه در نوبت صبح و عصر تا پایان هفته جاری پذیرای علاقهمندان خواهد بود.»
ارسال دیدگاه