در حاشیه مراسم گرامیداشت مرحوم سردار افشار؛

سردار طلایی‌نیک: توسعه صنعت موشکی الگوی خنثی‌سازی تحریم‌ها در تمام عرصه‌ها باشد

تهران (پانا) - سخنگوی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با بیان اینکه تجربه صنعت موشکی می‌تواند الگوی خنثی‌سازی تحریم‌ها در سایر عرصه‌ها نیز باشد، گفت: این صنعت، بومی و دانش‌بنیان است و در سطح قدرت‌های موشکی برتر دنیا قرار دارد.

کد مطلب: ۱۶۲۳۸۴۶
لینک کوتاه کپی شد
سردار طلایی‌نیک: توسعه صنعت موشکی الگوی خنثی‌سازی تحریم‌ها در تمام عرصه‌ها باشد

 مراسم گرامیداشت فرمانده بسیجی علیرضا افشار عصر امروز دوشنبه ۲۸ مهرماه ۱۴۰۴ با حضور مقامات لشگری و کشوری و جمعی از مردم تهران در مسجد امام صادق (ع) میدان فلسطین برگزار شد.

در حاشیه این مراسم سردار رضا طلایی نیک سخنگوی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره توان موشکی جمهوری اسلامی ایران، گفت: صنعت موشکی ایران بومی، دانش‌بنیان و پیشرفته است و در سطح قدرت‌های موشکی برتر دنیا قرار دارد. این ویژگی‌ها یک مزیت آفندی راهبردی برای قدرت دفاعی ملت ایران ایجاد کرده است.

وی تاکید کرد: دشمن در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، ضربه سنگینی از توان آفندی موشکی ایران دریافت کرد.

سردار طلایی نیک با بیان این که با وجود بیش از ۴۰ سال تحریم، ایران توانسته با خنثی‌سازی تحریم‌ها به سطح برتر موشکی دست یابد گفت: تجربه صنعت موشکی می‌تواند الگوی خنثی‌سازی تحریم‌ها در سایر عرصه‌ها نیز باشد.

شکست از ایران موجب یاس رژیم صهیونیستی شد

جانشین فرمانده کل سپاه نیز در حاشیه این مراسم، گفت: دلیل یأس رژیم صهیونیستی، شکست سنگینی بود که در حمله مستقیم علیه انقلاب اسلامی متحمل شدند. برای جبران این یأس، ترامپ وارد میدان شد تا روحیه از دست‌رفته رژیم را بازگرداند.

سردار علی فدوی افزود: برخلاف حملات غیرمستقیم همیشگی، این بار آمریکا مستقیماً به انقلاب اسلامی حمله کرد و اهدافش را قبل از حمله آشکار کرد اما نظام ایران ضربه‌ای محکم به دشمن وارد کرد و آن‌ها با شکستی مواجه شدند که همه عالم از آن آگاه شد.

جانشین فرمانده کل سپاه ادامه داد: این شکست فقط یک رژیم نبود، بلکه شکست کل جبهه باطل بود و پیروزی متعلق به جبهه انقلاب اسلامی شد. ۲۵۰۰ شهر در سراسر دنیا علیه ترامپ راهپیمایی کردند که نشانه جهانی بودن بازتاب این شکست است. طبیعی است که پس از چنین شکست‌های بزرگی، رژیم صهیونیستی دچار یأس و سرخوردگی شود.

پاسخ یاوه‌گویی‌های ترامپ در جنگ ۱۲ روزه داده شد

سردار احمد ذوالقدر مشاور عالی فرمانده کل سپاه در حاشیه این مراسم، گفت: پاسخ یاوه‌گویی‌های ترامپ در جنگ ۱۲ روزه داده شد. قدرت بازدارندگی مردم بیشتر از موشک و تجهیزات است. اگر مردم انسجام شان را حفظ کنند قطعاً یاوه‌گویی‌های دشمنان خود به خود از بین می‌رود.

وی افزود: آنها آزمایش خودشان را انجام دادند و نه تنها به اهداف تعیین شده خود نرسیدند بلکه آموختند که ترساندن مردم ایران با قدرت نظامی، تانک، هواپیما و موشک به جایی نمی‌رسد و نخواهد رسید.

مشاور عالی فرمانده کل سپاه تاکید کرد: هیچ دوره‌ای از ۴۶ ساله انقلاب اسلامی، به اندازه جنگ ۱۲ روزه مردم ایران انسجام پیدا نکردند.

سردار ذوالقدر در ادامه درباره محدودسازی توان موشکی، گفت: محدودسازی توان نظامی، دفاعی و موشکی هنگامی محقق می‌شود که وارداتی باشد یا متکی به دیگران باشد، اما قدرت و توان ما، ملی و داخلی است و به دست جوانان خودمان حاصل شده است؛ این قابل بخشیدن و واگذاری نیست. اینها متعلق به خودمان است برای همین کسی توان گرفتن آن را ندارد، همانطوری که رهبر انقلاب فرمودند «این حرف‌ها یاوه‌گویی بیش نیست».

قدرت موشکی ایران زمینه‌ساز پیشنهاد آتش‌بس رژیم صهیونیستی بود

حجت الاسلام ناطق نوری درمراسم یادبود فرمانده بسیجی سردار علیرضا افشار، گفت: قدرت موشکی و حضور گسترده مردم در صحنه، سبب شد که رژیم صهیونیستی و حامیانش پیشنهاد آتش‌بس دهند.

وی افزود: عزتی که در دفاع ۱۲ روزه شکل گرفت، معلول چند عامل مهم بود؛ مهم‌ترینش آمادگی بالای ایران در حوزه دفاع موشکی بود که دشمنان تصورش را هم نمی‌کردند. این سطح از توان دفاعی برای دشمنان هنوز هم باورکردنی نیست.

حجت الاسلام ناطق نوری ادامه داد: یاد و نام شهید تهرانی‌مقدم، شهید حاجی‌زاده و سایر بزرگان عرصه موشکی گرامی داشته شد؛ کسانی که پایه‌های این قدرت را بنا کردند. در دوران هشت سال دفاع مقدس، ایران توان موشکی نداشت و عراق هر کاری می‌خواست انجام می‌داد؛ اما امروز معادله تغییر کرده است.

وی گفت: دشمنان گمان می‌کردند با یکی دو حمله کار تمام می‌شود، اما متوجه شدند که ریشه این قدرت عمیق است و دیگران هم حساب کارشان را کردند.

 سردار علیرضا افشار رئیس ستاد مرکزی سپاه در دوران دفاع مقدس، فرمانده اسبق نیروی مقاومت بسیج و رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس روز پنجشنبه ۲۴ مهرماه ۱۴۰۴ بر اثر عارضه قلبی دارفانی را وداع گفت.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار