وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در گفت‌وگو با پانا؛

ظرفیت پذیرش دانشجو در مقاطع کارشناسی‌‌ارشد و دکتری کاهش می‌یابد

تهران(پانا) - وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با تأکید بر بازنگری در ظرفیت پذیرش دانشجو، اعلام کرد که پذیرش در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری به‌صورت تدریجی کاهش خواهد یافت تا با زیرساخت‌های آموزشی، پژوهشی و رفاهی دانشگاه‌ها هم‌تراز شود.

کد مطلب: ۱۶۱۳۵۹۹
لینک کوتاه کپی شد
ظرفیت پذیرش دانشجو در مقاطع کارشناسی‌‌ارشد و دکتری کاهش می‌یابد

حسین سیمایی صراف در گفت‌وگو با پانا درخصوص کاهش ظرفیت پذیرش دانشجویان در مقاطع تحصیلات تکمیلی بیان کرد: «بر اساس قانون برنامه هفتم توسعه، وزارت علوم مکلف به بازنگری در ظرفیت پذیرش دانشگاه‌هاست. در حال حاضر، میزان پذیرش دانشجو در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری بیش از توان زیرساختی دانشگاه‌هاست. امکاناتی مانند خوابگاه‌ها، آزمایشگاه‌ها، تعداد اعضای هیئت علمی و ظرفیت کلاس‌ها با تعداد دانشجویان پذیرفته‌شده تناسب ندارد.»

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با تأکید بر ضرورت اصلاح این روند افزود: «قانون برنامه به‌صراحت ما را موظف کرده که این عدم تناسب را اصلاح کنیم. بنابراین، کاهش ظرفیت پذیرش در دستور کار قرار گرفته و به‌صورت تدریجی اجرا خواهد شد.»

وی درخصوص زمان اجرای این برنامه، تصریح کرد: «قطعاً کاهش ظرفیت اتفاق خواهد افتاد. این روند از امسال آغاز شده و هر سال ادامه خواهد داشت تا به یک نقطه تعادل برسیم.»

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار