معاون درمان وزارت بهداشت اعلام کرد؛
ابلاغ آیین نامه پدافند غیرعامل و مسمومیتهای دارویی و شیمایی به دانشگاهها
تهران (پانا) - معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از ابلاغ آیین نامه پدافند غیرعامل و مسمومیت های دارویی و شیمایی به دانشگاه ها خبر داد و گفت: برای تامین برق بیمارستان ها از روش دوسویه استفاده کنید. هنوز در برخی مراکز از دیزل ژنراتورها استفاده می شود در حالی که این ژنراتورها برای مواقع ضروری و بحرانی است.

به گزارش وبدا، سجاد رضوی با بیان این مطلب در اجلاس وبیناری دانشکده ها و دانشگاه های علوم پزشکی کشوری، گفت: دانشگاه ها حداقل در ۶ ماه اول اجرای برنامه باید بر روند ارجاع بیماران نظارت کافی اعمال کنند تا نحوه و کیفیت اجرای برنامه برای تمام مراکز جا بیفتد.
وی افزود: ما فهرست دانشگاه هایی که برای سطوح دو و سه اعلام آمادگی کرده اند داریم، خیلی از مراکز می خواهند برنامه را در سطح شهر اجرا کنند لذا باید برای سطح دو که ارجاع به کلینک های تخصصی است وقت و انرژی بیشتری بگذاریم.
معاون درمان وزارت بهداشت تاکید کرد: باید به مراجعه کننده ای که از طریق نظام ارجاع می آید با احترام برخورد کرده و او را به درستی راهنمایی کرد تا حلاوت برنامه را بچشد و از آن استقبال کند. ضمن این که برخی از این افراد از محرومیت های خاصی برخوردارند و نیاز به راهنمایی و مراقبت دارند.
رضوی با اشاره به این که منابع برنامه محدود است ولی پرداخت ها باید به روز و ماهانه انجام شود، گفت: شکست پزشکی خانواده و نظام ارجاع در فارس و مازندران به خاطر عدم اجرای برنامه در سطوح ۲ و ۳ بود. پس دانشگاه ها باید نظارت و دقت لازم در روند ارجاع بیمار را جدی بگیرند.
وی با اعلام این که ۳۰ درصد ویزیت ها را می توان به صورت تله مدیسین انجام داد، افزود: لازم است دانشگاه های علوم پزشکی دستور العمل کدهای ۱۲۵ و ۱۱۰ را اجرا کنند تا هم سطح ایمنی ارتقا یافته و هم تعرضات به پرسنل کاهش یابد.
رضوی با بیان این که از اول سال ۱۴۰۴ ارز اختصاصی لوازم مصرفی از ۴۲۰۰ به ۲۸۵۰۰ تبدیل شده و احتمالا این ارز بزرگترین چالش ماست، تصریح کرد: تاکنون با ذخایر لوازم گذشته نیازها را مدیریت کرده اید و باید مراقب شیفت کالاها به ارز ۲۸۵۰۰ باشید. باید بتوانیم مابه التفاوت ها را از بیمه ها پرداخت کنیم تا به مردم فشار وارد نشود.
وی از ابلاغ آیین نامه پدافند غیرعامل و مسمومیت های دارویی و شیمایی به دانشگاه ها خبر داد و گفت: برای تامین برق بیمارستان ها از روش دوسویه استفاده کنید. هنوز در برخی مراکز از دیزل ژنراتورها استفاده می شود در حالی که این ژنراتورها برای مواقع ضروری و بحرانی است.
وی با اعلام این که آیین نامه با بیمه ها جمع بندی شده و ابلاغ خواهد شد، یادآور شد: نیازهای اعلام شده نیروی متخصص از سوی دانشگاه ها پنج هزار نیروست که ۲۲۰۰ نفر می توانیم توزیع کنیم، در عین حال دانشگاه ها خدمات دهی به مناطق محروم را نباید از نظر دور دارند.
ارسال دیدگاه