معلم ابتدایی استان البرز:

نابرابری فرصت‌های آموزشی میان دختران و پسران به مسئله‌ای جدی تبدیل شده است

با وجود پیشرفت‌های بسیار اما هنوز میان دختران و پسران نابرابری وجود دارد

کرج(پانا)-معلم دبستان دخترانه شهید غروی ناحیه یک کرج گفت:در سال‌های اخیر، موضوع نابرابری جنسیتی در زمینه آموزش به یکی از دغدغه‌های اصلی جوامع مختلف تبدیل شده است با وجود پیشرفت‌های قابل توجه در زمینه حقوق زنان و دختران، هنوز هم تفاوت‌های قابل توجهی در دسترسی به فرصت‌های آموزشی بین دختران و پسران وجود دارد.

کد مطلب: ۱۶۰۴۸۷۴
لینک کوتاه کپی شد
نابرابری فرصت‌های آموزشی میان دختران و پسران به مسئله‌ای جدی تبدیل شده است

زینب حلیمی در خصوص نابرابری تفاوت‌های آموزشی میان دانش‌آموزان دختر و پسر در گفت‌وگو با پانا عنوان کرد:«بسیاری از کشورها، به ویژه در مناطق روستایی و کمتر توسعه‌یافته،دختران با موانع متعددی برای ادامه تحصیل مواجه هستند.»

وی افزود:«این موانع شامل مسائل فرهنگی،اقتصادی و اجتماعی می‌شود.به عنوان مثال،برخی خانواده‌ها به دلیل نگرش‌های سنتی،ترجیح می‌دهند که پسران را به مدرسه بفرستند و دختران را به کارهای خانگی مشغول کنند.همچنین، مشکلات مالی نیز می‌تواند عاملی باشد که خانواده‌ها از ثبت‌نام دختران خود در مدارس منصرف شوند،یا حتی درست نبودن جاده و مسیر و خطرات آن می‌تواند دلیل این موضوع باشد.»

حلیمی ادامه داد:«بنده به عنوان فردی که هم با دختران و هم با پسران کار کردم می‌توانم بگوییم که عدم دسترسی دختران به آموزش نه تنها بر روی زندگی آن‌ها تأثیر منفی می‌گذارد،بلکه بر روی جامعه نیز اثرات مخربی دارد.تحقیقات نشان می‌دهد که افزایش سطح تحصیلات دختران می‌تواند به بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌ها و کاهش فقر کمک کند.همچنین، زنان تحصیل‌کرده بیشتر احتمال دارد که فرزندان خود را نیز به تحصیل تشویق کنند و به این ترتیب چرخه نابرابری را بشکنند.»

این آموزگار اضافه کرد:«برای کاهش این نابرابری‌ها،نیاز به اقدامات جدی و مؤثر داریم. دولت‌ها و سازمان‌های غیردولتی باید برنامه‌هایی را برای تشویق خانواده‌ها به ثبت‌نام دختران در مدارس اجرا کنند.این برنامه‌ها می‌تواند شامل ارائه کمک‌های مالی،تأمین امنیت مدارس و افزایش آگاهی در مورد اهمیت تحصیل دختران باشد.»

وی درپایان اظهار کرد:«در نهایت،تغییر نگرش‌های فرهنگی و اجتماعی نسبت به نقش زنان و دختران درجامعه نیز امری ضروری است.با همکاری تمامی ذینفعان، می‌توانیم به سوی جامعه‌ای عادلانه‌تر و برابرتر حرکت کنیم که در آن همه افراد،فارغ از جنسیت،به فرصت‌های آموزشی یکسان دسترسی داشته باشند.»

خبرنگار : دانش‌آموز:ثنا فرهنگ

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار