مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید خبر داد:

سرمایه‌گذاری ۱۶.۶ همتی بخش خصوصی در شهرهای جدید

تهران (پانا) - مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید از توسعه شهرهای جدید با مشارکت بخش خصوصی و سرمایه گذاری در ۱۸۹ پروژه به ارزش ۱۶.۶ هزار میلیارد تومانی خبر داد.

کد مطلب: ۱۵۹۲۴۹۳
لینک کوتاه کپی شد
سرمایه‌گذاری ۱۶.۶ همتی بخش خصوصی در شهرهای جدید

به گزارش وزارت راه و شهرسازی، شهرام ملکی با اشاره به روند اجرایی پروژه‌ها در ۹ شهر جدید شامل پردیس، پرند، اندیشه، مهستان، صدرا، سهند، بهارستان، فولادشهر و گلبهار اعلام‌کرد: در حال حاضر، تعداد ۱۰۳ قرارداد برای اجرای ۱۸۹ پروژه با مشارکت بخش خصوصی در دست اجراست که مجموع ارزش آن‌ها افزون بر ۱۶ هزار و ۶۳۱ میلیارد تومان است.

وی خاطرنشان کرد: این پروژه‌ها شامل ۲۴ هزار و ۵۹۹ واحد مسکونی و تجاری در شهرهای جدید می‌شود.

ملکی در ادامه از تدوین و به‌روزرسانی بیش از ۱۵۰ بسته سرمایه‌گذاری از سوی ۱۹ شهر جدید خبر داد و افزود: ارزش این بسته‌های سرمایه‌گذاری حدود ۳۵۰ هزار میلیارد تومان (همت) برآورد می‌شود که این بسته‌ها فرصت‌های جذابی برای حضور سرمایه‌گذاران در شهرهای مختلف فراهم خواهد کرد.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به برخی پروژه‌های شاخص در این بسته‌ها، گفت: در شهر تیس، احداث باشگاه ساحلی، پارک آبی و شهربازی برنامه‌ریزی شده است. در شهر پرند، اجرای پروژه‌هایی همچون شهرک اعتمادیه و بازار صنعت ساختمان در دستور کار قرار دارد. در شهر جدید سهند نیز مجتمع تجاری، هتل افق و مجتمع ولایت طراحی شده‌اند. همچنین در شهر بهارستان، احداث بازار بزرگ ایرانی اسلامی در قالب فازهای یک تا چهار پیش‌بینی شده است.

وی در پایان تاکید کرد: مشارکت فعال بخش خصوصی، موتور محرک توسعه پایدار و متوازن شهرهای جدید است و ما با فراهم‌سازی زیرساخت‌های لازم و ارائه بسته‌های جذاب سرمایه‌گذاری، زمینه حضور پررنگ‌تر سرمایه‌گذاران را در این حوزه فراهم کرده‌ایم.

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار