رحیمی: آنالیز خوبی از تونس داشتیم

تهران(پانا) -دریافت کننده تیم ملی والیبال نوجوانان گفت: آنالیز خوبی از تونس داشتیم و با اجرا تاکتیک ها و تکنیک‌های اعلام شده مقابل این تیم پیروز شدیم.

کد مطلب: ۱۵۸۹۵۵۴
لینک کوتاه کپی شد
رحیمی: آنالیز خوبی از تونس داشتیم

تیم ملی والیبال نوجوانان ایران در سومین دیدار خود در مرحله مقدماتی رقابت‌های قهرمانی جهان موفق به شکست سه بر صفر تونس شد.

دریافت کننده تیم ملی والیبال نوجوانان درباره این دیدار اظهار داشت: امروز مقابل تونس بازی داشتیم. خدا شکر با آنالیز خوبی که شب قبل از این تیم داشتیم، توانستیم با تکنیک ها و تاکتیک های اعلام شده از سوی کادر فنی سه بر صفر تونس را شکست دهیم.

محمدامین رحیمی با ابراز امیدواری برای پیروزی تیم ایران در سایر دیدارهای باقی مانده و صعود به عنوان صدرنشین جدول گفت: بازیکنان تلاش خود را خواهند کرد تا ببینم خدا چه می خواهد.

تیم‌های شرکت کننده در رقابت‌های جهانی فردا (یکشنبه پنجم مرداد) استراحت دارند و تیم ملی والیبال نوجوانان ایران از ساعت ۹:۳۰ دقیقه روز دوشنبه ششم مرداد در چهارمین دیدار خود در مرحله مقدماتی به مصاف مصر می‌رود.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار