در آستانه بسته شدن پنجره نقل و انتقالات لیگ بیست‌وپنجم؛

«ویکتور پالسون و خولیسو مودائو» ضامن نارنجک سرخ پرسپولیسی‌ها

تهران(پانا) - پرسپولیس در آستانه پایان زمان نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم به دنبال جذب دو بازی کن خارجی دیگر است.

کد مطلب: ۱۵۸۸۲۱۸
لینک کوتاه کپی شد
«ویکتور پالسون و خولیسو مودائو» ضامن نارنجک سرخ پرسپولیسی‌ها

وحید هاشمیان برای استحکام ساختار تهاجمی پرسپولیسی‌ها در آستانه بسته شدن پنجره نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم به دنبال جذب چند بازیکن خارجی دیگر است.

ویکتور پالسون، مدافع میانی ۳۴ ساله اهل ایسلند

یکی از گزینه‌های خارجی در اندیشه مدیریت باشگاه بر مدار وحید هاشمیان سرمربی سرخ‌پوشان تهرانی پالسون است؛ ۵۰ بازی ملی و پا به توپ شدن در لیگ‌های معتبر اروپایی را در کارنامه دارد.

 وب‌سایت ترانسفرمارکت حدود ۲۰۰ هزار یورو ارزش این بازیکن را برآورد کرده است. هلیکوپتر پرسپولیسی‌ها با جذب این بازیکن دنبال استحکام خط دفاعی شیاطین سرخ فوتبال ایران است. 

۲ خارجی در رادار پرسپولیس/ رونمایی از گزینه‌های سرخ‌پوشان برای تقویت خط دفاعی

خولیسو مودائو مدافع راست اهل آفریقای جنوبی؛

این بازیکن ۳۰ ساله با ۱۸۱ سانتی‌متر قد ۲۰ بازی ملی در کارنامه دارد. مودائو، حدود یک میلیون و دویست هزار یورو ارزش‌گذاری شده است.

۲ خارجی در رادار پرسپولیس/ رونمایی از گزینه‌های سرخ‌پوشان برای تقویت خط دفاعی

باشگاه پرسپولیس در سکوت خبری، دنبال انفجار سرخ در بازار نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم لیگ برتر فوتبال کشور است.

download

مارکو‌ باکیچ به اردوی پرسپولیس ملحق شد.

پیگیری‌ها و بررسی گزینه‌های مختلفی برای جذب بازیکن در جریان است. باشگاه پرسپولیس در روزهای گذشته نسبت به جذب یک هافبک اقدام کرد و حداکثر در سه پست دیگر به دنبال بازیکن خواهیم بود.

با توجه به این که در روزهای گذشته بیشترین سوال و دغدغه هواداران عزیز و رسانه‌های محترم به این موضوع مربوط می‌شد، در راستای اطلاع رسانی دقیق‌تر، توضیحاتی ارایه می‌شود.

در روزهای گذشته بعضی گزینه‌ها در حالی برای پرسپولیس مطرح شده‌اند که اصولا هرگونه انتقال آن‌ها منتفی شده است ولی انتشار اخبار نادرست، انتظارات کاذبی را به زیان پرسپولیس و به سود آن بازیکنان ایجاد کرده است که به دنبال تاثیرگذاری روی باشگاه‌های غیر ایرانی خواهان خود هستند.

در وهله بعدی هواداران پرسپولیس باید بدانند تلاش باشگاه برای جذب گزینه‌های کادر فنی ادامه دارد. صادقانه باید گفت شاید برای باشگاه آسان‌تر این باشد که با کمی اغماض با جذب یکی دو بازیکن، پرونده نقل و انتقالات بسته شده و از این فشار خارج شویم ولی چنین نگاهی شایسته مجموعه‌ای که قهرمانی را هدف خود می‌داند، نیست. در این میان برای انتخاب، محدودیت‌هایی هم وجود دارد که در کنترل باشگاه نیست و اگر نبود طبعا امکان بیشتر برای معرفی گزینه‌های جذاب به سرمربی وجود داشت. با این وجود تاکنون رزومه نزدیک به ۴۰ بازیکن به کادر فنی ارایه شده است.

هرچند این شرایط فشار کار و افکار عمومی روی باشگاه را بیشتر می‌کند ولی عمیقا نگاه حرفه‌ای، عاقلانه و هوشمندانه سرمربی تیم را می‌پسندیم و به آن احترام می‌گذاریم. این باور فراتر از آن است که بگوییم مذاکره با بازیکن فقط در صورت تایید وی صورت خواهد گرفت. سرمربی در این ارتباط سخت‌گیری به جا و درستی دارد و هدفی جز حفظ منافع پرسپولیس و هواداران را در نظر نگرفته است.

بخشی از این فلسفه، پیش از این از سوی وحید هاشمیان در گفتگوی رسمی با رسانه باشگاه، نمایان شد.

وی عنوان داشته بود: “… ما نمی‌خواهیم بازیکنانی را به صرف این که خارجی هستند، جذب کنیم در حالی که کیفیت لازم را ندارند. ما می‌خواهیم بازیکنی بگیریم که به تیم کمک کند. تلاش می‌کنیم بازیکنانی را پیدا کنیم که با شرایط تیم همخوانی داشته باشند.”

اقدامات باشگاه برای جذب بازیکن نباید باعث نادیده گرفتن بازیکنان توانمند کنونی تیم در پست‌های مورد نظر شود که یک مجموعه کامل را در کنار سایر همبازیان خود ساخته‌اند و اگر همان‌ها اکنون در تیم‌های دیگر حضور داشتند می‌توانستند گل اخبار نقل و انتقالات و مرجع سوالات هر روز هواداران از باشگاه پرسپولیس شوند که آیا موفق به جذب‌شان خواهیم شد؟ ما خوشبختیم که اکنون این بازیکنان را در اختیار داریم.

در کنار تمام این موارد تاکید می‌شود، هیچ جایی برای بهانه‌جویی نیست، نظر به این که فصلی طولانی را در پیش داریم به دنبال جذب بازیکن در پست‌های مورد نظر هستیم تا هم دست سرمربی باز باشد و هم خود را بیشتر تقویت و مسلح کرده باشیم ولی چنان که آقای وحید هاشمیان عنوان کرد؛ ترجیح بر این است بازیکنانی که می‌گیریم حرف تازه ای به پرسپولیس اضافه کنند و مجموعه را از آن چه هست به سطح بالاتری ارتقا دهند. قرار نیست هر بازیکنی را هم بگیریم و نگاه به تقویت ترکیب و رفع نیازهای تیم هم محدود به این زمان نیست و یک فرایند ادامه‌دار در طول فصل است.

86cfdfb2-1c5f-4008-b8b9-fbe9d7c403bc

99b7304b-03e7-468e-ac7c-330042e6d947

a5f49458-e32c-41b3-a924-cc357e6f3d44

a6b248c3-44b3-4ed4-be81-cceb5db6ae34

af3d6054-cae4-4f30-b141-4fd7eb8552e0

dc628ca9-05bb-4d76-b941-9f14c1866dcf

df0e7d65-90c6-413b-8510-faec5c771433

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار