تأکید مدیرکل آموزشوپرورش کهگیلویه و بویراحمد بر اجرای باشکوه و هدفمند پروژه مهر
سازماندهی مطلوب نیروی انسانی؛ رکن موفقیت مهر ۱۴۰۴
یاسوج ( پانا) - مدیرکل آموزشوپرورش استان کهگیلویه و بویراحمد با تأکید بر ضرورت اطلاعرسانی هدفمند و ساماندهی عادلانه و مطلوب منابع انسانی، خواستار بسیج همه ظرفیتهای مدیریتی، آموزشی و فرهنگی برای آغاز پرنشاط و امیدآفرین سال تحصیلی جدید شد.

به گزارش اداره اطلاعرسانی و روابط عمومی آموزشوپرورش استان کهگیلویه و بویراحمد، ایوب رضایی در نشست کمیته اطلاعرسانی پروژه مهر ۱۴۰۴، این پروژه را بهعنوان یک رویداد راهبردی و سرنوشتساز در نظام تعلیم و تربیت دانست و گفت: پروژه مهر، نماد همبستگی سازمانی، هماهنگی مدیریتی و اراده جمعی آموزشوپرورش در آستانه آغاز سال تحصیلی است؛ طرحی جامع که بازتابدهنده تمامی اقدامات، آمادگیها و همافزاییهای درونسازمانی و برونسازمانی برای استقبال شایسته از دانشآموزان است.
وی با اشاره به اهمیت اطلاعرسانی مؤثر و اقناعمحور در تحقق اهداف این پروژه افزود: کمیته اطلاعرسانی باید با استفاده هوشمندانه از ظرفیت رسانههای دیداری ،شنیداری ، دیجیتال، بهویژه بستر فضای مجازی، نسبت به بازنمایی اقدامات، تبیین خدمات و برجستهسازی اقدامات و دستاوردهای پروژه مهر اقدام کند تا اعتماد عمومی و مشارکت خانوادهها و فرهنگیان تقویت شود.
رضایی با بیان اینکه شروع سال تحصیلی، صرفاً یک تقویم آموزشی نیست، بلکه آغاز یک جریان حیاتی در مسیر رشد فردی و اجتماعی دانشآموزان است تأکید کرد: پروژه مهر باید بهگونهای طراحی و اجرا شود که پیام آن برای جامعه، امید، نظم، نشاط، کیفیت و عدالت باشد. این پروژه میتواند موتور محرک تحول در مدرسه و بسترساز سرمایهگذاری اجتماعی در حوزه آموزش باشد.
مدیرکل آموزشوپرورش استان، نقش مشارکت جمعی را در پیشبرد اهداف این طرح محوری توصیف کرد و گفت: بدون مشارکت فعال و همدلانه مدیران، معلمان، خانوادهها، شوراهای آموزشوپرورش و دستگاههای همکار، پروژه مهر به اهداف راهبردی خود نخواهد رسید. باید همه با روحیه جهادی، انگیزهمند و مسئولانه پای کار باشیم.
وی با اشاره به اهمیت سازماندهی نیروی انسانی بهعنوان یکی از پایههای اصلی موفقیت پروژه مهر اظهار داشت: برنامهریزی برای ساماندهی مطلوب و عادلانه، اثربخش، تخصصمحور و متوازن نیروی انسانی از الزامات این پروژه است. تحقق عدالت آموزشی، ارتقای کیفیت تدریس و افزایش رضایتمندی معلمان، مستقیماً در گرو مدیریت دقیق و آیندهنگرانه منابع انسانی است.
رضایی افزود: با بهرهگیری از سامانههای هوشمند و تحلیل دادهمحور، تلاش میشود فرآیند سازماندهی نیروهای آموزشی، اداری و پشتیبانی بهگونهای انجام گیرد که هیچ کلاس درسی بدون معلم نماند و توزیع نیروها بر اساس اولویتهای آموزش، عدالت منطقهای، بازدهی و نیاز واقعی مدارس باشد.
وی خاطرنشان کرد: در فرآیند ساماندهی باید به معیارهایی چون تخصص، تجربه، تعهد، انگیزه فردی و نیاز مناطق محروم توجه ویژه شود تا آغاز سال تحصیلی نهتنها منسجم و هدفمند، بلکه عادلانه و محرک رشد همهجانبه در نظام آموزشی باشد.
در پایان این جلسه، مدیرکل آموزشوپرورش استان بر ضرورت همکاری و هماهنگی مؤثر بین ادارات آموزشوپرورش مناطق و شهرستانها، کارشناسان منابع انسانی و مدیران مدارس تأکید کرد و گفت:نیروی انسانی توانمند، ستون فقرات نظام تعلیم و تربیت است. موفقیت در هر سطحی از مدرسه، چه در کلاس درس و چه در لایههای مدیریتی، در گرو تصمیمگیریهای دقیق، شفاف، علمی و اخلاقمحور در حوزه منابع انسانی است.
در این جلسه سیدولی موسوی رئیس کارگروه اطلاع رسانی پروژه مهر آموزش وپرورش استان گزارشی از فعالیتهای این کمیته ارائه و از آمادگی جهت تبیین برنامهها و اقدامات همه کمیتههای پروژه مهر با استفاده از ظرفیتهای رسانهای جهت استقبال از سال تحصیلی جدید و آغاز مهری بانشاط خبر داد.
ارسال دیدگاه