مدیرمسئول اولین مجله تخصصی کودک و نوجوان در گیلان مطرح کرد:

شادونه؛ راهی برای ورود به دنیای خلاقیت و سرگرمی

گیلان (پانا) - مدیرمسئول اولین مجله تخصصی کودک و نوجوان در گیلان گفت: «شادونه» مجله تخصصی کودک و نوجوان و گامی نوین در راستای پرورش خلاقیت و تقویت هویت ملی است.

کد مطلب: ۱۵۷۵۴۵۱
لینک کوتاه کپی شد
شادونه؛ راهی برای ورود به دنیای خلاقیت و سرگرمی

آمنه جعفری، مدیرمسئول مجله تخصصی کودک و نوجوان و فعال رسانه در استان گیلان در گفت وگو با پانا گفت: «با موافقت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مجوز رسمی انتشار اولین نشریه مکتوب در حوزه کودک و نوجوان در استان گیلان صادر شد. این نشریه که به همت و پیگیری‌های مستمر به نتیجه رسید، گامی نوین در مسیر توسعه فرهنگی نسل کودک و نوجوان در شمال کشور به‌شمار می‌رود.»

وی اظهار کرد: «نشریه مذکور به نام «شادونه» با رویکردی آموزشی، فرهنگی و سرگرمی در راستای پرورش خلاقیت و تقویت هویت ملی در میان گروه سنی ۷ تا ۱۵ سال طراحی شده که محتوایی شامل داستان، شعر، بازی‌های فکری، معرفی کتاب، مهارت‌های زندگی و آشنایی با مفاهیم شهروند دارد.»

جعفری ضمن مغتنم شمردن این فرصت برای کودکان و نوجوانان گفت: «این رسانه نوپا در ۲ قالب چاپی و نسخه الکترونیک و با گستره توزیع استانی، فعالیت خود را آغاز خواهد کرد و تلاش دارد با بهره‌گیری از ظرفیت‌های بومی، کارشناسان حوزه کودک و نخبگان فرهنگی، محتوایی فاخر و متناسب با نیازهای تربیتی مخاطبان خود تولید کند.»

مدیرمسئول نشریه شادونه از فعالان رسانه‌ای شناخته‌شده در شهرستان لنگرود است که سابقه‌ای قابل توجه در حوزه مطبوعات و فعالیت‌های فرهنگی را در کارنامه خود دارد.

بدین‌ترتیب، گیلان برای نخستین‌بار صاحب رسانه‌ای تخصصی در حوزه کودک و نوجوان شد؛ رسانه‌ای که می‌تواند با نگاه بومی و هویت‌محور، نقشی مؤثر در تربیت نسل آینده ایفا کند.

خبرنگار : مرضیه ولیان

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار