​دبیر علوم تجربی آموزشگاه ممتازان ناحیه یک بهارستان:

اهدای عضو عاملی مؤثر بر آغاز زندگی دوبارهٔ بیماران نیازمند است

بهارستان یک(پانا)- دبیر علوم تجربی آموزشگاه ممتازان ناحیه یک بهارستان، اهدای عضو را عاملی مؤثر بر آغاز زندگی دوبارهٔ بیماران نیازمند دانست.

کد مطلب: ۱۵۷۱۳۸۸
لینک کوتاه کپی شد
اهدای عضو عاملی مؤثر بر آغاز زندگی دوبارهٔ بیماران نیازمند است

زهره جوهری، دبیر علوم تجربی آموزشگاه ممتازان ناحیه یک بهارستان، در گفت‌وگو با خبرنگار پانا با تأکید بر اهمیت والای اهدای عضو در جامعه، اظهار کرد: «اهدای عضو مساوی با اهدای زندگی است. وقتی فردی از دنیا می‌رود، دیگر بازنمی‌گردد؛ اما اعضای او می‌توانند به چندین بیمار زندگی دوباره ببخشند. این بزرگ‌ترین شکل همدلی و انسان‌دوستی است.»

وی با اشاره به میزان آگاهی عمومی نسبت به این مسئله افزود: «متأسفانه فرهنگ اهدای عضو هنوز در جامعه ما نهادینه نشده و بسیاری از خانواده‌ها با این موضوع همراه نیستند. در حالی‌که افرادی هستند که با داشتن کارت اهدای عضو، داوطلبانه در این مسیر گام برمی‌دارند و در واپسین لحظات زندگی‌شان، نجات‌بخش دیگران می‌شوند.»

جوهری ادامه داد: «افرادی که برای دریافت کارت اهدای عضو اقدام می‌کنند، این امکان را دارند که به‌طور مشخص تعیین کنند کدام عضو از بدن آن‌ها قابل اهدا باشد. اعضای قابل پیوند شامل قلب، ریه، کلیه، کبد، پانکراس، روده، قرنیه چشم، استخوان‌ها، مفاصل و پوست است.»

این دبیر علوم تجربی در بخش دیگری از سخنانش گفت: «سالانه بسیاری از بیماران در لیست انتظار پیوند جان خود را از دست می‌دهند؛ تنها به دلیل آنکه فرهنگ‌سازی لازم در خانواده‌ها انجام نشده و با وجود شرایط مناسب برای اهدای عضو، رضایت حاصل نمی‌شود.»

وی در پایان با اشاره به بُعد انسانی این تصمیم تصریح کرد: «خداوند در وجود ما حس نوع‌دوستی را نهاده و اهدای عضو تجلی همین روح الهی است. حتی کوچک‌ترین عضو بدن انسان می‌تواند زندگی فردی را نجات دهد. بیاییم با گسترش فرهنگ اهدای عضو، حلقه زندگی را برای هم‌نوعان خود کامل کنیم.»

خبرنگار : دانش‌آموز؛ ستایش شاهی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار