شهید رئیسی، خاک کویر محرومیت را به نور خدمت روشن کرد

یزد (پانا) - دانش‌آموزخبرنگاران پانا، این‌بار نه برای نمره بلکه برای وفا قلم می‌زنند. وفا به مردی که خاک‌های سخت ایران را با دست‌های پر از ایمان شکافت و خدمت را تا پای جان سرود.

کد مطلب: ۱۵۷۱۳۴۷
لینک کوتاه کپی شد
شهید رئیسی، خاک کویر محرومیت را به نور خدمت روشن کرد

امروز قلم‌هایمان نه از مرکب بلکه از اشک‌های تقدیر پر شده است. قلم‌هایی که هنوز کودکی در مشتشان موج می‌زند اما روایت‌هایی به بلندای تاریخ خواهند نوشت.

شهید رئیسی؛ مردی که آسمانی شد اما قدم‌هایش بر زمین ماند...

یادمان نرفته است آن روزهای سخت کووید۱۹ را وقتی صدای آرامش‌بخش او از پشت میکروفون می‌آمد و می‌گفت: «ملت ایران تنها نیست.» یادمان نرفته است مدارس محروم را که با نور چشمانش روشن کرد یا لبخند کودکان بلوچ را وقتی اولین کتابخانه‌های سیار به روستاهایشان رسید...

این‌ها را می‌نویسیم؛ چون تاریخ را باید فرزندان این خاک روایت کنند!

می‌گویم از مدرسه‌ای که در سایه‌ دولت او دیگر دیوارهایش تَرک نداشت. می‌گویم از معلمی که حالا با لبخند می‌گوید: «بالاخره تجهیزاتمان نو شد.» می‌گویم از بیمارستان‌های محرومی که او پای کاروان سلامت را به دربشان کوبید... این‌ها حماسه‌های خاموش هستند؛ حماسه‌هایی که باید در دل تاریخ طنین‌انداز شود.

شهید سیدابراهیم رئیسی؛ اسوه‌ای از خدمت و ایثار

سیدابراهیم رئیسی در سال ۱۳۳۹ در مشهد مقدس در خانواده‌ای مذهبی و انقلابی متولد شد. از همان نوجوانی همراه با انقلاب اسلامی رشد کرد و پس از پیروزی انقلاب در سنگرهای مختلف به خدمت پرداخت. او که تحصیل‌کرده حوزه و دانشگاه بود در مسیر خدمت به مردم از دادستانی تا قوه قضاییه و سپس ریاست جمهوری، همواره عدالت و مردمداری را سرلوحه کار خود قرار داد.

در نهایت در حین انجام وظیفه و در مسیر خدمت به مردم در تاریخ ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ به همراه جمعی از همراهانش در سانحه سقوط هلیکوپتر به شهادت رسید و نامش در زمره شهدای خدمت جاودانه شد.

خدمات ماندگار شهید رئیسی: 

۱. عدالت و مبارزه با فساد

شهید رئیسی در دوران مسئولیت‌های قضایی و اجرایی خود همواره بر شفافیت و مبارزه با فساد تأکید داشت. او با اجرای طرح‌هایی مانند «عدالت دیجیتال» و «سامانه شفافیت قضایی»، گام‌های بلندی در جهت عدالت‌محوری برداشت.

۲. توسعه و رفع محرومت مناطق محروم

یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های شهید رئیسی، رفع محرومیت از مناطق کمتربرخوردار بود. در دوران ریاست جمهوری، سفرهای استانی او به نقاط دورافتاده منجر به اجرای پروژه‌های عمرانی، آموزشی و درمانی شد. ساخت مدارس، بیمارستان‌ها و راه‌های روستایی در سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی و دیگر مناطق محروم از اقدامات ماندگار اوست.

۳. جهش در تولید و اقتصاد مقاومتی

شهید رئیسی با شعار «تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین»، سیاست‌های اقتصادی خود را بر پایه خودکفایی و کاهش وابستگی به نفت بنا نهاد. راه‌اندازی پروژه‌های بزرگ صنعتی و حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان از جمله اقدامات او در این زمینه بود.

۴. خدمات بهداشتی و درمانی

در دوران شیوع کرونا، مدیریت شهید رئیسی در ستاد ملی مقابله با کرونا منجر به افزایش تولید واکسن داخلی و واکسیناسیون گسترده شد. همچنین راه‌اندازی کاروان‌های سلامت برای خدمت‌رسانی به مناطق محروم از دیگر اقدامات ارزشمند او بود.

۵. تحول در آموزش و پرورش

شهید رئیسی به عدالت آموزشی اعتقاد داشت و در دوران مسئولیتش، پروژه‌هایی مانند مدارس خشتی و سنگی، تجهیز مدارس محروم و افزایش حمایت از معلمان را پیگیری کرد.

شهید رئیسی، نه یک سیاستمدار که خادم مردم بود. مردی که در سکوت خدمت کرد و در اوج مسئولیت به شهادت رسید. امروز، نام او بر تارک تاریخ ایران می‌درخشد و خدماتش الگویی برای همه مدیران و جوانان این سرزمین است.

نویسنده : دانش‌آموز خبرنگار: مهدیس کوهپایی نژاد

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار