مدیر روابط عمومی آموزش‌وپرورش منطقه ۱۴ تهران :

نقش رسانه در تحول آموزش‌وپرورش؛ ضرورت ایجاد استودیوهای مستقل در هر منطقه آموزشی

تهران (پانا) – در دنیای امروز که رسانه‌ها به عنوان قدرت بزرگ تاثیرگذار در شکل‌دهی افکار عمومی و ارتباطات بین نهادها نقش‌آفرینی می‌کنند، ندا کیایی، مدیر روابط عمومی آموزش‌وپرورش منطقه ۱۴ تهران، در گفت‌وگویی به تحلیل اهمیت رسانه در آموزش‌وپرورش و ضرورت تحول ساختاری این حوزه پرداخته و بر لزوم تشکیل واحدهای رسانه‌ای مستقل و استودیوهای اختصاصی تأکید می‌کند.

کد مطلب: ۱۵۷۱۰۵۸
لینک کوتاه کپی شد
نقش رسانه در تحول آموزش‌وپرورش؛ ضرورت ایجاد استودیوهای مستقل در هر منطقه آموزشی

در روزهایی که دنیای رسانه به یکی از ارکان کلیدی زندگی اجتماعی تبدیل شده است، نقش کارآمد و مؤثر روابط عمومی‌ها در نهادها و سازمان‌های مختلف بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته است. ندا کیایی، مدیر روابط عمومی آموزش‌وپرورش منطقه ۱۴ تهران و دانشجوی دکترای تخصصی در رشته رسانه، در گفت‌وگویی جذاب و پرانرژی، واقعیت‌ها و چالش‌های موجود در این حوزه را به تصویر می‌کشد.

کیایی با تأکید بر این‌که در دنیای مدرن، رسانه‌ها و روابط عمومی‌ها ارتباطی ناگسستنی دارند، بیان می‌کند: «روابط عمومی و رسانه امروز دیگر دو مفهوم جدا از هم نیستند. این نهاده‌ای است که ارتباط مؤثر را بدون ابزارهای رسانه‌ای ممکن نمی‌داند. سازمان‌هایی که در تلاش برای خودراویتی موفق هستند، باید تمامی جزئیات و ابعاد فعالیت‌هایشان را به ژرف‌ترین شکل ممکن به تصویر بکشند. به تعبیر رهبر معظم انقلاب، روابط عمومی، آیینه تمام‌نمای یک سازمان است و این آیینه باید نه‌تنها شفاف بلکه حرفه‌ای و پویا باشد.»

مدیر روابط عمومی منطقه ۱۴ از ضرورت پیشرفت در ساختار رسانه‌ای در نهاد آموزش‌وپرورش می‌گوید. او بیان می‌کند: «امروزه قدرت رسانه بسیار بالاست و آموزش‌وپرورش به عنوان یکی از اصلی‌ترین نهادهای تربیتی کشور نمی‌تواند از این واقعیت غافل شود. من پیشنهاد می‌کنم که هر منطقه آموزشی باید یک واحد رسانه‌ای مستقل با استودیوی اختصاصی برای تولید محتوای فرهنگی، آموزشی و خبری داشته باشد. این واحدها باید به گونه‌ای طراحی شوند که امکان تولید محتوای حرفه‌ای و خلاقانه را برای تمام جنبه‌های آموزشی فراهم کنند.»

کیایی به حجم بالای کار در واحد روابط عمومی اشاره کرده و می‌گوید: «وظایف روابط عمومی بسیار زیاد و متنوع است و این کار نه تنها نیاز به تدابیر مؤثر دارد بلکه مستلزم یک تیم خلاق و پویا است. در حال حاضر، عنوان "کارشناس روابط عمومی" پاسخگوی حجم کار موجود نیست؛ بنابراین ضروری است که این پست در چارت سازمانی آموزش‌وپرورش از "کارشناس" به سطح مدیریتی یا حداقل "کارشناس مسئول" ارتقاء یابد.»

ندا کیایی با اشاره به تحصیلات و تجربه‌های خود در حوزه رسانه و آموزش، در حال حاضر در مرحله نگارش رساله دکتری خود در رشته رسانه است. او در خاتمه گفت‌وگو، با نشان دادن امیدواری نسبت به آینده، گفت: «به فضل الهی، در آستانه دریافت مدرک دکتری رسانه هستم و امیدوارم برنامه‌هایی که در ذهن دارم، بتوانند در مسیر ارتقای جایگاه رسانه‌ای آموزش‌وپرورش و تعالی فرزندان این کشور مفید واقع شوند.»

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار