نغمه بی زارگیتی «آن سو تر» را در نگارخانه بهارک به نمایش می‌گذارد

تهران (پانا) - نغمه بی زارگیتی دومین نمایشگاه انفرادی نقاشی خود را با عنوان «آن سو تر» در نگارخانه بهارک برگزار می‌کند.

کد مطلب: ۱۵۶۹۸۸۳
لینک کوتاه کپی شد
نغمه بی زارگیتی «آن سو تر» را در نگارخانه بهارک به نمایش می‌گذارد

به گزارش مشاور رسانه نگارخانه بهارک، نمایشگاه انفرادی «آن سو تر» که شامل مجموعه تابلوهای نقاشی نغمه بی زارگیتی هنرمند نقاش گیلانی است، ساعت ۱۷ روز جمعه، ۲۶ اردیبهشت ماه سال جاری با حضور پدیدآورنده آثار در نگارخانه بهارک افتتاح می‌شود.

در بخشی از بیانیه هنری «آن سو تر» چنین آمده است:

«آن سو تَر چه می بینی؟

آن سوی مرز واقعیت، خیال؟

و در پسِ آن خیال به گمانم حقیقتی است‌.

حقیقتی که ما را ناگزیر به همان واقعیت بازمی‌گرداند. 

گاه با خود می اندیشم شاید برای لمسِ هر واقعیت، ابتدا می‌باید مرزهایِ خیال را درنوردید...»

نغمه بی زارگیتی هنرمندی از تبار گیلک ها می‌باشد. وی تحصیلات خود را در مقطع کارشناسی ارشد معماری داخلی به پایان رسانید و همچنین، گواهی مهارت از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در رشته‌های عکاسی دیجیتال، طراحی امور گرافیکی و .. را داراست و علاوه بر عکاسی، در حوزه ترجمه شعر نیز فعال است. 

گفتنی است؛ وی پیش از این، علاوه بر شرکت در چند نمایشگاه گروهی، یک نمایشگاه انفرادی نقاشی با عنوان‌ «راز رنگ‌ها» در گالری کلهُر شهر رشت برگزار کرده است و نمایشگاه پیشِ رو، دومین نمایشگاه انفرادیِ او به شمار می‌رود.

علاقه‌مندان به هنرهای تجسمی می‌توانند برای تماشای ۳۰ اثر به نمایش درآمده در این رویداد که با تکنیک رنگ و روغن بر روی مقوا انجام شده است، در روزهای شنبه تا چهارشنبه ۲۷ الی ۳۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ از ساعت ۱۷ تا ۲۰، به نگارخانه بهارک واقع در میدان ونک، ده ونک، کوچه شهید صابری، کوچه یکم، پلاک ۱ مراجعه کنند.

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار