سلطانی در گفت‌وگو با پانا:

مدیریت ضعیف باشگاه چوب لای چرخ قهرمانی پرسپولیس گذاشت

کارتال باید در پس نقل انتقالات تیم را برای قهرمانی در لیگ بیست و پنجم ببندد

تهران(پانا) - پیشکسوت باشگاه پرسپولیس با بیان اینکه مدیریت ضعیف باشگاه چوب لای چرخ قهرمانی پرسپولیس گذاشت، گفت مدیریت باشگاه در فصل نقل و انتقالات تابستانی لیگ بیست و پنجم باید هوشیارانه و کارشناسی عمل کند.

کد مطلب: ۱۵۶۵۱۸۶
لینک کوتاه کپی شد
مدیریت ضعیف باشگاه چوب لای چرخ قهرمانی پرسپولیس گذاشت

بهروز سلطانی پیشکسوت باشگاه پرسپولیس در گفت‌و با پانا در آستانه بازی پرسپولیس مس رفسنجان گفت «متاسفانه پرسپولیس با چالش‌های نظیر حضور مربی بی‌مصرف و بازیکنان سطح پایین خارجی قهرمانی را تقدیم دیگر مدعیان کرد. »

Untitled6-2

پیشکسوت باشگاه پرسپولیس افزود: «مدیریت باشگاه با انتخاب مربی و بازیکنان خارجی بی‌مصرف چوب لای چرخ قهرمانی پرسپولیس گذاشت و پرسپولیس را از قهرمانی دور کرد.» 

سلطانی بیان کرد: «بازی با مس رفسنجان برای پرسپولیس جنبه یک بازی تدارکاتی داشته و خیلی هیجان انگیز برای هواداران و پیشکسوتان نخواهد بود.» 

Untitled13-1

پیشکسوت باشگاه پرسپولیس تأکید کرد: «مدیریت باشگاه در فصل نقل و انتقالات تابستانی لیگ بیست و پنجم باید هوشیارانه و کارشناسی عمل کند، نباید با بازیکنان بی مصرف قرارداد ببندد.» 

سلطانی با اشاره به اینکه کارتال باید در پس نقل انتقالات تیم را برای قهرمانی در لیگ بیست و پنجم ببندد، تصریح کرد: «هواداران از پرسپولیس در فصل آینده انتظار قهرمانی و جبران ناکامی در لیگ بیست و چهارم را دارند.»

داربی+۱۰۵+پایتخت+(2) (1)

پیشکسوت باشگاه پرسپولیس با تأکید براینکه از دست دادن لیگ نخبگان آسیا یک امتیاز منفی برای مدیریت باشگاه و کادر فنی و بازیکنان تیم است، اضافه کرد: «این موارد ناکامی کوچک نیست.»

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار