ایستگاه پایانی لیگ قهرمانان اروپا؛

نیش افعی‌ها در انتظار PSG؛ طارمی در یک قدمی تاریخ‌سازی

کارگر:مدیریت را از باشگاه‌های اروپایی یاد بگیریم

تهران(پانا) -پیشکسوت باشگاه پرسپولیس با بیان اینکه مدیریت را از باشگاه‌های اروپایی یاد بگیریم، می گوید طارمی در یک قدمی تاریخ سازی است و برای فوتبال ایران افتخارآفرینی کرد.

کد مطلب: ۱۵۷۳۸۱۲
لینک کوتاه کپی شد
نیش افعی‌ها در انتظار PSG؛  طارمی در یک قدمی تاریخ‌سازی

لیگ قهرمانان اروپا به ایستگاه پایانی رسید و تیم‌های اینتر و پاری سن ژرمن برای کسب عنوان قهرمانی جدال می‌کنند، افعی‌ها برای شکست PSG، به «آلیانتس آرنا» لشگرکشی کرده‌اند، بایرن در این ورزشگاه بازی‌های خود را میزبانی می‌کند.

کهکشانی‌، بارسلونا و منچسترسیتی از تیم‌های بزرگی بودند که در این میدان بزرگ از گرونه لیگ قهرمانان اروپا خارج شدند، یاران اینزاگی مسیر سختی را طی کردند، تا مقابل پاری سن ژرمن صف آرایی کنند.

ولنتین کاربونی به دلیل مصدومیت نمی‌تواند افعی‌ها را در مقابل پاری سن ژرمن همراهی کند.جوزپ مارتینز و اشرف حکیمی بازیکنان برتر دو تیم در این بازی هستند.PSG در این بازی بازیکن محروم و یا مصدوم ندارد.

طارمی

آخرین بازی رودرو دو تیم به دهم مرداد سال ۱۴۰۲ ۲۰۲۳ ( August  ۱ ،۲۰۲۳) بر می‌گردد که در یک بازی دوستانه افعی‌ها مقابل پاری سن دژرمن شست خورد. در پنج بازی رودرروی دو تیم پاری سن ژرمن با ۳ پیروزی مقابل اینر برری خود را به رخ افعی‌ها کشید.

اینر نسب به پازی سن ژرمن مسیر پر پیچ و خمی را تا فینال لیگ قهرمانان اروپا پیمود؛ حذف بارسا انفجار بمب تاریخ سازی در مستطیل سبز فوتبال اروپا بود. مهدی طارمی در این بازی عملکرد خوبی داشت.

مهدی طارمی در اینتر از نگاه هواداران و رسانه‌های سرزمین چکمه عملکرد ضعیفی داشت، ولی با بازی خوب و تأثیرگذاری که در مقابل بارسا انجام داد، امواج انتقادات به این یوز ایرانی به ساحل حمایت رسید و طارمی این امید را دارد که بتواند به عنوان یک بازیکن ایرانی و شکستن رکورد بلوری شهریار فوتبال ایران، گامی بلند در تاریخ فوتبال ایران بردارد و با استوک‌های اینتر تاریخ سازی کند.

طارمی

یاران اینزاگی در این آزمون بزرگ، یک هدف واحد و آن شکست پاری سن ژرمن را در اندیشه دارند.

جدال تیم‌های اینتر و PSG ساعت ۲۲:۳۰ امشب در ورزشگاه اختصاصی بایرن مونیخ برگزار خواهد شد.

عباس کارگر پیشکسوت باشگاه پرسپولیس در گفت‌وگو با پانا در آستانه بازی اینتر- پاری سن ژرمن، گفت: «اختلاف بین فوتبال اروپا با آسیا زمین تا آسمان است، لیگ قهرمانان اروپا ویترین الگوبرداری برای فوتبال قاره کهن و به ویسژه ایران است.»

 پیشکسوت باشگاه پرسپولیس افزود: «لیگ قهرمانان اروپا دانشگاه فوتبال روز دنیا برای آسیا و به خصوص بازیکنان ماست، باید فضای حرفه‌ای فوتبال اروپا در فوتبال ایران دیکته شود، به طور حتم هزاران کیلومتر در بحث کمی و کیفی با آنها فاصله داریم.

کارگر تأکید کرد: «یک چیزهایی است که می‌توانیم در فوتبال کشور با کپی برداری از فوتبال اروپا  آنها را در فوتبال کشور اصلاح کنیم، یکی از این موارد نظم در برگزاری مسابقات است، استفاده از VAR هم درس دیگری است که می‌توانیم از فو.تبال اروپا بیاموزیم.»

طارمی

 پیشکسوت باشگاه پرسپولیس بیان کرد: «مدیریت را از باشگاه‌های اروپایی یاد بگیریم، همه چیز در تقویت تیم پول نیست، بلکه درست پول خرج کردن و به اصطلاح ترانسفر کردن بازیکن را از این تیم‌ها می‌توانیم یاد بگیریم، نظم در پرداخت مطالبات بازیکنان یکی دیگر از این دروس فوتبال اروپاست.»

کارگر در نگاهی که افتخارآفرینی طارمی برای فوتبال ایران، تصریح کرد: «قبل از این روکورددار علی دایی بود، ولی طارمی با حضور در دیدار نهایی لیگ قهرمانان اروپا این رکورد را از آن خود کرد.»

کارگر

 پیشکسوت باشگاه پرسپولیس با اشاره به اینکه طارمی در یک قدمی تاریخ سازی است، تصریح کرد: «یاران اینزاگی انگیزه لازم برای قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا را دارند.»

کارگر با تأکید بر اینکه مهدی طارمی در تیم ملی هم نقش مهم و تأثیرگذاری در صعود تیم ملی به جام جهانی داشت، اضافه کرد: «امیدوارم تاریخ سازی طارمی با قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا تکمیل شود.»

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار