تخصیص اعتبارات جاده پلدختر–خرم‌آباد شتاب می‌گیرد

لرستان (پانا)- نماینده مردم پلدختر و معمولان در مجلس شورای اسلامی بر ضرورت تسریع در تکمیل محور ارتباطی پلدختر–معمولان–خرم‌آباد تأکید کرد و از فراهم شدن شرایط برای تخصیص کامل اعتبارات ماده ۵۶ در این پروژه خبر داد.

کد مطلب: ۱۶۰۴۳۶۳
لینک کوتاه کپی شد
تخصیص اعتبارات جاده پلدختر–خرم‌آباد شتاب می‌گیرد

سید حمیدرضا کاظمی در نشست مشترک با مسئولان اقتصادی و بانکی کشور اظهار داشت: محور پلدختر–معمولان–خرم‌آباد پس از سیل‌های اخیر خسارت جدی دیده و بازسازی و تکمیل آن به عنوان یکی از راه‌های حیاتی جنوب لرستان ضروری است.

وی با اشاره به مصوبه ۳۳۰ میلیارد تومانی ماده ۵۶ برای احداث این جاده گفت: «از این رقم تاکنون حدود ۶۸ میلیارد تومان تخصیص یافته، اما پرداخت مابقی اعتبارات با توقف مواجه بود که امروز موضوع را با جدیت دنبال کردیم.»

کاظمی افزود: «در جلسه‌ای با حضور معاون پارلمانی وزیر اقتصاد و معاون بانک ملی به عنوان کنسرسیوم بانکی، زمینه برای تخصیص باقی‌مانده اعتبارات فراهم شد و انتظار می‌رود روند پرداخت‌ها سرعت بگیرد.»

نماینده پلدختر و معمولان با تأکید بر اینکه تکمیل این پروژه خواسته اصلی مردم منطقه است، خاطرنشان کرد: با پیگیری‌های صورت‌گرفته امیدواریم به زودی اعتبارات کامل تخصیص یابد و پروژه به مرحله اجرا و بهره‌برداری نهایی برسد.

خبرنگار : فاطمه آبسری

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار