تجدید میثاق با آرمانهای امام راحل در آموزش و پرورش منطقه ۱۰
تهران (پانا) - در آئینی معنوی همزمان با چهاردهم خرداد ماه، کارکنان آموزش و پرورش منطقه ۱۰ تهران با زمزمه زیارت عاشورا، بار دیگر با مکتب امام خمینی (ره) تجدید بیعت کردند.

در طلیعه سالروز ارتحال ملکوتی حضرت امام خمینی (ره)، فضای نمازخانه اداره آموزش و پرورش منطقه ۱۰ تهران، با نوای ملکوتی زیارت عاشورا آکنده از عطر یاد و نام بنیانگذار جمهوری اسلامی شد.
این مراسم معنوی که با حضور جمعی از فرهنگیان و مسئولان اداره برگزار شد، با قرائت زیارت عاشورا و ذکر مصیبت امام حسین (ع) آغاز شد و حالوهوایی سرشار از تأمل و انس با مفاهیم بلند نهضت عاشورا را در دلها نشاند.
در حاشیه این آیین، حمید شاهمنصوری، سرپرست اداره آموزش و پرورش منطقه ۱۰، با اشاره به پیوند اندیشه امام خمینی (ره) با فرهنگ عاشورا اظهار کرد: آنچه امروز در این مراسم رقم خورد، صرفاً یک آئین سوگواری نبود، بلکه تجلی عمیق پیوند ما با روح بلند امامی بود که انقلابش از عاشورا جان گرفت.
وی افزود: امام، الگوی ما در استقلال، کرامت و بیداری ملتها بود؛ و زیارت عاشورا، رمز تداوم همین راه است. ما با خواندن این زیارت، با همان روحیهای که امام از کربلا آموخته بود، پیمان وفاداری بستیم.
شاهمنصوری با تأکید بر نقش تعلیم و تربیت در حفظ ارزشهای انقلاب خاطرنشان کرد: رسالت ما در آموزش و پرورش، انتقال دقیق و بیتحریف اندیشه امام به نسل نو است. این نسل، باید بداند که انقلاب، فقط یک حادثه نبود؛ یک مکتب بود، ریشهدار و زاینده.
وی در ادامه افزود : برنامههایی از این دست، نه فقط یک یادآور یک رویداد تاریخی، که فرصتی برای بازنگری در مسیر اسلام است؛ فرصتی برای تجدید عهد با شهدا، با امام، و با ولایت.
سرپرست منطقه ۱۰ در پایان افزود: با الهام از راه امام، باید نظام تعلیم و تربیت را بر پایه ایمان، عدالت، عقلانیت و مردمباوری استوار سازیم. این عهدی است که امروز، با زمزمههای عاشورایی، بر زبانها و دلها نشست.
ارسال دیدگاه