آستانه اشرفیه برندی معتبر برای کدوی کشوراست

رشت (پانا) - کدوی آستانه اشرفیه از مطلوبیت بسیار خوبی برخوردار است و می تواند برندی معتبر برای کشور باشد.

کد مطلب: ۹۶۹۲۵۸
لینک کوتاه کپی شد
آستانه  اشرفیه برندی معتبر برای کدوی کشوراست

یه گزارش پانا ، مدیر جهاد کشاورزی آستانه اشرفیه گفت: این شهرستان از قطب های تولید کدو در گیلان است و به دلیل کیفیت بالای این محصول، آستانه محسوب می شود.

گفت : به دلیل شرایط آب و هوای تولید کدو در آستانه امسال نسبت به سال گذشته از وضعیت مطلوبی برخوردار است.

سلیمانی ادامه داد: کشت صیفی جات از جمله کدو موجب افزایش درآمد کشاورزان می شود.

وی با اشاره به اینکه کشت صیفی جات علاوه بر اینکه موجب افزایش تنوع تولید محصولات می شود، خاطر نشان کرد: به دلیل آبرفتی بودن خاک آستانه شاهد کیفیت بسیار مطلوب صیفی جات هستیم.

وی تصریح کرد: کدو در دو مرحله بهاره و پاییزه در آستانه کشت می شود و در بازارهای محلی این شهر ستان و دیگر بازارهای استان به فروش می رسد.

مدیر جهاد کشاورزی آستانه اشرفیه گفت: پیش بینی می شود، امسال نسبت به سال گذشته تولید کدو از تولید بیشتری برخوردار باشد.

مدیرجهاد کشاورزی آستانه گفت: ۲۹۸ هکتار از اراضی این شهرستان به کشت کدو اختصاص دارد به طور میانگین در هر هکتار حدود ۲۵ تن کدو تولید می شود.

وی افزود: در این شهرستان انواع کدوی حلوایی، انجیری، تنبل، خورشتی و ... تولید می شود و این شهرستان از نظر تنوع تولید انواع کدو مشهور است.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار