اجرای طرح نظارت بهداشتی مواد غذایی ماه مبارک رمضان درشهرری

شهرری(پانا) - رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری گفت: طرح نظارت بر مراکز تهیه مواد خوراکی ماه تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت.

کد مطلب: ۹۱۳۶۰۰
لینک کوتاه کپی شد
اجرای  طرح نظارت بهداشتی  مواد غذایی ماه مبارک  رمضان درشهرری

فاطمه تاجیک اظهار داشت: دراین طرح 55 بازرس شبکه بهداشت مراکز غذایی شهرری و شهرهای تابعه را پایش بهداشتی می کنند.

اوبازرسی نحوه تولید زولبیا و بامیه را یکی از مهمترین ماموریت‌های بازرسان عنوان کرد و افزود: این شیرینی سنتی از جمله مواد خوراکی پرمصرف در این ایام است که نحوه تولید آن باید به شدت مورد بررسی قرار گیرد.

تاجیک استفاده از رنگ‌های غیرمجاز و روغن‌های چند بار مصرف را یکی از رایج ترین تخلفات در میان مراکز تولید زولبیا و بامیه عنوان کرد و یادآور شد: بازرسان اداره بهداشت شهرری با کنترل و نمونه برداری از قنادی‌ها و مراکز تولید این شیرینی‌ها بر عملکرد این واحدهای تولید نظارت خواهند کرد.
او تصریح کرد: مجازات بسیار سنگینی از جمله حبس برای افرادی که از رنگ‌های غیر مجاز در تولید رولبیا و بامیه استفاده می کنند، پیش بینی شده است.
تاجیک عنوان کرد: شهروندان در صورت مشاهده هر گونه تخلفی در تهیه و عرضه زولبیا و بامیه و سایر اقلام خوراکی می توانند این موارد را به سامانه 190 اطلاع دهند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار