تولید جو در شاهین دژ 12 درصد افرایش یافت

ارومیه(پانا)-مدیر جهاد کشاورزی شاهین دژ گفت: امسال بیش از 100 تن جو در این شهرستان تولید شده که نسبت به سال قبل 12 درصد افزایش یافته است.

کد مطلب: ۸۶۶۷۷۹
لینک کوتاه کپی شد
تولید جو در شاهین دژ 12 درصد افرایش یافت

سعید خدایی مدیر جهاد کشاورزی شاهین دژ افزود: سال زراعی گذشته پنج هزار هکتار از اراضی این استان زیرکشت این محصول قرار گرفته بود که یکهزار و 900 هکتار از این میزان زیر کشت آبی و سه هزار و 100 هکتار نیز زیر کشت دیم است.

وی، عملکرد محصول جو در هر هکتار مزرعه آبی و دیم را به ترتیب 3.5 و 1.6 تن اعلام کرد و ادامه داد: کشاورزان برای کشت جو در مزارع آبی از ارقام بهمن، ماکویی، مهتاب و گوهران و در مزارع دیم از ارقام آبیدر، سهند و ارقام بومی استفاده می کنند.

خدایی بیان کرد: امسال هر کیلوگرم جو بین 15 تا 20 هزار ریال قیمت گذاری شده است.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار