رئیس مرکز فنی و حرفه ای قائنات:

۷۰۰ میلیون تومان برای ساخت مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای خواهران قائن هزینه شده است

قاین (پانا) - رئیس مرکز فنی و حرفه ای شهرستان قاین گفت: ۷۰۰ میلیون تومان برای ساخت مرکز آموزش خواهران هزینه شده است که ۳۰۰ میلیون تومان برای اتمام این پروژه نیاز است که درصورت اختصاص این اعتبار در سال جاری، شاهد افتتاح این پروژه خواهیم بود.

کد مطلب: ۸۳۹۴۴۵
لینک کوتاه کپی شد
۷۰۰ میلیون تومان برای ساخت مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای خواهران قائن هزینه شده است

محمدحسن مظلوم رئیس مرکز فنی و حرفه ای شهرستان قائنات به خبرنگاران گفت: تکمیل پروژه مرکز خواهران قاین از جمله برنامه های امسال ذکر کرد و افزود: این پروژه که عملیات ساخت آ‌ن در سال ۱۳۹۰ آغاز شده است از پیشرفت ۸۰ درصدی برخوردار است.

وی به هزینه کرد ۷۰۰ میلیون تومان برای ساخت این پروژه تاکنون هم اشاره کرد و گفت: ۳۰۰ میلیون تومان برای اتمام این پروژه نیاز است که درصوت اختصاص این اعتبار در سال جاری، شاهد افتتاح این پروژه خواهیم بود.

مظلوم همچنین از تجهیز ۵ کارگاه مرکز جدید خواهران این شهرستان در سال جاری هم خبر داد و اظهار داشت: برای این مهم ۳۰۰ میلیون تومان نیاز است که از محل اعتبارات ملی و استانی تجهیز کارگاهها انجام خواهد شد.

وی ادامه داد:در چهار ماه نخست امسال ۱۹۵ هزار و ۷۸۵ نفر ساعت آموزش به شرکت کنندگان در دوره های مختلف آموزشی فنی و حرفه ای این شهرستان ارائه شده است که در مقایسه با چهار ماه نخست سال گذشته از رشد ۹ درصدی برخوردار است.

وی با اشاره به اینکه ۳۶ هزار و ۱۲۵ نفر ساعت آموزش به روستاییان این شهرستان و مابقی به شرکت کنندگان در دوره های آموزشی مراکز شهری ارائه شده است، افزود: در مرکز برادران قاین ۷۵ هزار و ۲۶۴ نفر ساعت، مرکز خواهران قاین ۷۴ هزار نفر ساعت، مرکز زیرکوه ۲۸ هزار و ۹۵۴ نفر ساعت و در خضری دشت بیاض ۱۹ هزار و ۹۰ نفر ساعت آموزش فنی و حرفه ای به علاقمندان ارائه شده است.

رئیس مرکز فنی و حرفه ای شهرستان قائنات ادامه داد: این آموزش های در رشته های مختلف «برق ساختمان و صنعتی، دوروگری، جوشکاری، تعمیرکار برق خودرو، نقشه برداری، کامپیوتر، پرورش گل آپارتمانی، کارگاه کشاورزی پسته کار و زرشک کار، آشپزی، شیرینی پزی، روبان دوزی، معرق کار ساقه گندم،‌حسابداری و طراحی دوخت» دو دو بخش برادران و خواهران در آموزشگاه های آزاد و همچنین کارگاههای ثابت و سیار شهری، کارگاههای زندان ها و پادگان ها، صنایع و اصناف به مخاطبان ارائه می شود.

وی یادآور شد: به روز رسانی تجهیزات کارگاههای مراکز، انعقاد تفاهم نامه با بخشداری ها جهت تسهیل در روند ارائه آموزش ها به روستاییان، امضای تفاهم نامه با دانشگاه از ابتدای مهرماه جهت استفاده حداکثری دانشجویان از امکانات فنی و حرفه ای و برنامه ریزی برای ایجاد رشته های جدید متناسب با نیاز بازار کار از دیگر این برنامه ها تا پایان امسال است.

به گفته وی، در حال حاضر 28 آموزشگاه آزاد و خصوصی در سطح شهرستان قائنات فعال است.

مظلوم به برنامه های این شهرستان در هفته ملی مهارت هم اشاره کرد و گفت: بازدید همگانی از کارگاههای آموزشی،‌بازدید مسئولان از مراکز آموزش فنی و حرفه ای، دیدار کارکنان با مسئولان استان،‌چکاب رایگان خودرو توسط کارگاه برق فنی و حرفه ای و ایجاد پایگاه مشاوره حضوری برای عموم مردم در خصوص آشنایی با برنامه ها و فعالیت های مراکز از جمله برنامه های شهرستان قاین است.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار