در ماه رمضان هندوانه بخورید

رشت(پانا)-کارشناس تغذیه مرکز بهداشت صومعه‌سرا گفت: بهتر است میوه و آۤمیوه طبیعی در فاصله افطار تا سحر و سبزی در هر دو وعده افطار تا سحر مصرف شود.

کد مطلب: ۸۲۸۷۵۸
لینک کوتاه کپی شد
در ماه رمضان هندوانه بخورید

مریم اسدیبه راه‌های مقابله با تشنگی در هنگام روزه‌داری اشاره و اظهار کرد:یکی از مشکلات اساسی روزه‌داران بویژه در فصول گرم سال بروز تشنگی در طول روز است.

وی با بیان اینکه کم کردن حجم غذای دریافتی در وعده سحری کمک‌کننده است،افزود: مصرف غذای زیاد برای جلوگیری از گرسنگی باعث تشنگی بیشتر در طول روز می‌شود.

اسدی محدود کردن نمک در این دوران را بسیار مهم و کمک‌کننده دانست و خاطرنشان کرد: دریافت اضافه نمک بدن را مجبور به واکنش نموده و برای دفع این مقدار مازاد نیاز،مقادیر قابل توجهی آب از بدن دفع می‌شود.

وی با بیان اینکه توصیه می‌شود به غیر از مقدار نمک اندکی که برای طبخ لازم است به غذا اضافه شود هیچ مقدار اضافه‌تری سر سفره به غذا اضافه نشود.

اسدی اضافه کرد:مصرف میوه نظیر هندوانه،طالبی،انواع آلو،انگور و سایر میوه‌های آب‌دار و نیز سبزیجاتی نظیر خیار،کاهو،گوجه و عرقیجات می‌تواند از بروز تشنگی زودرس جلوگیری کند.بهتر است میوه و آۤمیوه طبیعی در فاصله افطار تا سحر و سبزی در هر دو وعده افطار تا سحر مصرف شود.

وی با بیان اینکه استفاده از غذاهای شیرین،پرچرب و پرپروتئین نیز سبب تشنگی در طول روز می‌شود،افزود:مصرف این مواد بویژه در سحری توصیه نمی‌شود.

اسدی با یادآوری اینکه از مصرف چای پررنگ،قهوه،نوشابه گازدار و ادویه‌جات در هنگام سحر خودداری شود،تصریح کرد:با مصرف این مواد دفع ادرار افزایش و باعث بروز تشنگی می‌شود.

کارشناس تغذیه مرکز بهداشت صومعه‌سرا در پایان اظهار کرد:شربت‌های خاکشیر،سکنجبین با عرق نعنا و کاسنی،شربت عسل،آۤبلیمو،گلاب و آبمیوه طبیعی از نوشیدنی‌های مناسبی هستند که برای پیشگیری از عطش و تشنگی در هنگام روزه‌داری مناسب است و می‌بایست در فاصله افطار و بویژه در هنگام سحری مصرف شود.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار