هشدار دانشگاه علوم پزشکی مازندران

گوشت قربانی را پس از ۲۴ ساعت نگهداری در یخچال مصرف کنید

دانشگاه علوم پزشکی مازندران با صدور اطلاعیه ‎ای از مردم مازندران خواست که گوشت قربانی را پس از ۲۴ ساعت نگهداری در یخچال مصرف کنند و توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند.

کد مطلب: ۶۶۰۲۰۷
لینک کوتاه کپی شد

به گزارش پانا-مازندران، در اطلاعیه دانشگاه علوم پزشکی مازندران از مردم خواسته شده تا برای خرید دام سالم به نکات زیر توجه کنند:

از خرید دام‌های بیمار و دارای لاغری مفرط خودداری کنید.
از خرید دام‌هایی که دارای پشم‌ های بلند، ژولیده و لنگش هستند، خودداری کنید.
از خرید دام ‌هایی که دارای نفخ و بیماری‌ های گوارشی مانند اسهال هستند، خودداری کنید.
دامی که به ‌تازگی به آن دارو تزریق شده است، نباید کشتار شود.
از خرید دام‌هایی که دارای آثار کچلی روی پوست(ریختگی پشم) هستند، اجتناب کنید.
دام را از میادین تحت نظارت ادارات کل دامپزشکی تهیه کنید.

همچنین نسبت به رعایت موارد بهداشتی زیر هشدار داده شده است:

از ذبح دام در معابر عمومی، خیابان و کوچه جداً خودداری کنید.
برای قطعه کردن گوشت و یا شست‌وشوی آن از دستکش، روپوش، پیش‌بند، ماسک و عینک استفاده کنید.
لاشه‌ ها را با دهان باد نکنید و هنگام ذبح، لاشه چاقو را در دهان قرار ندهید.
گوشت قربانی ابتدا به‌مدت 24 ساعت در دمای 4 درجه سانتی‌گراد یخچال نگهداری و سپس مصرف شود.

و پس از مشاهده موارد ذیل لاشه و یا بخشی از آن نباید مورد مصرف قرار گیرد:
آثار ضرب‌ دیدگی و کوفتگی و خون‌مردگی و زردی بر روی لاشه و عضلات.
هر گونه غدد لنفاوی بر روی لاشه باید حذف شود.
وجود دانه‌های سفید رنگ به اندازه برنج در روی عضلات (بیماری سارکوسیست)
بیش از حد قرمز بودن و پرخونی عضلات و آب‌ دار بودن لاشه(بیماری تب‌دار)
چرکی و گوشتی شدن بافت ریه (بیماری عفونی و آنتروتوکسمی)
کبد یا جگر که همراه با کیسه‌ های آبکی، گچی و آهکی باشد(بیماری‌های انگلی نظیر کیست هیداتیک)
وجود کرم‌های برگی شکل ریز و درشت در مجاری صفراوی کبد (انگل فاسیولا)
وجود چرک در جگر و بزرگ بودن کیسه صفرا و زردی جگر

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار