در همایش«اقتصادمقاومتی؛تولید و اشتغال»شهرستان شفت مطرح شد؛

افزایش۳۰درصدی میزان تولید/صنعت محور توسعه گیلان است

همایش«اقتصاد مقاومتی؛تولید واشتغال»شفت درحالی برگزار شد که رئیس سازمان صنعت، معدن وتجارت گیلان به افزایش ۳۰درصدی تولید استان در سال گذشته اشاره کرد و گفت: محور توسعه استان صنعت است.

کد مطلب: ۶۱۷۹۶۶
لینک کوتاه کپی شد

به گزارش پانا از گیلان، علی منتظری در این همایش با اشاره به فعالیت ۱۰۰هزار واحد صنفی در گیلان، اظهار کرد: ۱۲۰ هزار نفر در این واحدهای تولیدی مشغول به کار هستند.

وی با بیان اینکه براساس تعاریف اشتغال این واحدها در ایران، سازمان صنعت، معدن و تجارت با ۳۲۰ تا ۳۳۰ هزار نفر به صورت مستقیم ارتباط کاری دارد، افزود: اگر خانواده های این افراد نیز به آنها اضافه شوند حدود یک سوم جمعیت استان در حوزه صنعت، معدن و تجارت فعال هستند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان به نقش غیر قابل انکار این حوزه در موضوعات مهم کشور اشاره کرد و گفت : بسیاری از عرصه ها بدون حضور این حوزه غیرفعال هستند.

وی با بیان اینکه برگزاری هم اندیشی با فعالان حوزه صنعت، معدن و تجارت برای ایجاد اشتغال و تولید موثر است، خاطرنشان کرد: به همین منظور حضور در عرصه های مهم سیاسی کشور نیز می تواند گامی مثبت در این زمینه بردارد.

منتظری با بیان اینکه اقدامات بسیاری طی سال های گذشته در حوزه صنعت، معدن و تجارت صورت گرفته است، تصریح کرد: این اقدامات تنها برای دولت نبوده بلکه به اصل نظام مربوط می شود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان در ادامه به وجود مشکل در حوزه اقتصادی کشور اشاره و تأکید کرد: نبود رونق در فعالیت های اقتصادی، رکود و وجود موانع در مسیر تولید از جمله مشکلاتی است که در حال حاضر در زمینه اقتصادی کشور با آن رو به رو هستیم.

وی با بیان اینکه مشکلات اقتصادی با حرف مرتفع نمی شوند بلکه باید عملیاتی وارد میدان شد، افزود: طی سال های متمادی انباشت مشکلات در حوزه اقتصادی سبب شده که این مشکلات امروز تنها در سایه داشتن یک برنامه مدون و دقیق قابل حل باشد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان به اقتصاد مقاومتی به عنوان یک راهکار مناسب برای برون رفت از این مشکلات اشاره و خاطرنشان کرد: در سال گذشته جلسات متعددی در قالب کارگروه اقتصاد مقاومتی در استان تشکیل که به واسطه آن حدود ۲۸ درصد از مشکلات واحدهای تولیدی حل شد.

منتظری با بیان اینکه متاسفانه بیش ۵۰ درصد از واحدهای تولیدی ما دارای مشکلاتی هستند که با توجه به وجود برخی قوانین قابل حل نیستند، تصریح کرد: البته مشکلات این واحدها شناسایی شده که امیدواریم با برنامه ریزی مرتفع شود.

به گفته این مسئول تا زمانی که مشکلات واحدهای تولیدی به طور کامل حل نشود نمی توان حرف از استقلال در حوزه اقتصادی کشور به میان آورد.

منتظری همچنین با اشاره به برخی اقدامات انجام شده در حوزه صنعتی گیلان، یادآورشد: گیلان قابلیت تبدیل شدن به قطب صنعتی کشور در آینده نه چندان دور را داشته و تنها به برنامه ریزی صحیح و دقیق نیاز دارد.

وی در ادامه با تأکید بر اینکه تنها تولید و رونق تولید حل کننده مشکلات موجود است، اظهار کرد: ۵۱۰ میلیارد تومان تسهیلات حمایتی به واحدهای تولیدی استان گیلان در سال گذشته پرداخت شده که در برابر درخواست بیش از دو هزار میلیارد تومانی مبلغ ناچیزی است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان بدقولی بانک های عامل در پرداخت تسهیلات به متقاضیان را از جمله مشکلات در این زمینه برشمرد و افزود: باید برای رونق تولید این موانع برداشته شود.

وی اظهار کرد: با توجه به تسهیلات پرداخت شده و ساماندهی واحدهای تولیدی شاهد رشد ۲۰ تا ۳۰ درصدی میزان تولید در استان گیلان بودیم.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار