پانا ازبیست و یکمین نمایشگاه بین المللی نفت گزارش می دهد:

تکمیل زنجیره تامین کالا با استقرار سامانه خرید الکترونیکی

نشست تخصصی سامانه تامین و خرید الکترونیکی کالاهای صنعت نفت با هدف مزایای استقرار در نخستین روز از بیست و یکمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی برگزار شد.

کد مطلب: ۴۹۲۹۶۸
لینک کوتاه کپی شد

به گزارش خبرنگار اقتصادی پانا در جریان این نشست تخصصی فریبرز گردانی مدیرکل سامانه کالا و حمایت از ساخت داخل معاونت امور مهندسی وزارت نفت، مزایای استقرار سامانه خرید و تامین الکترونیکی کالا صنعت نفت را تشریح کرد.

در این گردهمایی تخصصی پروژه «یکپارچه سازی و تلفیق طبقه بندی کالای نفت و فرآیند کاتالوک سازی و اقلام صنعت؛ نفت کد» بوسیله اعضای نشست خبری بررسی و تبیین شد.

بر اساس این گزارش در این نشست تخصصی از جمله مزایای این سامانه جلوگیری از دوباره کاری خرید و تامین و شاف سازی در موجودی یک کالا از سوی بانکهای اطلاعاتی کالا در وزارت نفت عنوان شد.

بیش از ٩٠٠ هزار نفت کد ثبت شد

فریبرز گردانی نژاد مدیرکل سامانه کالا و حمایت از ساخت داخل معاونت امور مهندسی وزارت نفت در نشست تخصصی مزایای استقرار سامانه خرید الکترونیکی کالا از ثبت بیش از ٩٠٠ هزار نفت کد در ١٠٠ گروه کالایی وزارت نفت خبر داد.
مدیر کل سامانه کالا و حمایت از ساخت داخل معاونت امور مهندسی وزارت نفت در پنل تخصصی استقرار سامانه خرید الکترونیکی کالا که با حضور جمعی از تولیدکنندگان قطعات و کالاهای اساسی و مورد نیاز وزارت نفت برگزار شد، گفت: برای توسعه و پیشرفت کشور در همه حوزه ها تولید علم، طراحی، تحقیق و توسعه لازم و ضروری است.

گردانی نژاد در زمینه استقرار سامانه خرید الکترونیکی کالا در وزارت نفت گفت: این سامانه در ٢ فاز طرح مطالعاتی و عملیاتی از سال ٨٤ آغاز شد و در سال ٨٩ پس از طرح مطالعاتی، وارد مرحله طراحی و ساخت سامانه شد که در نهایت منجر به یکپارچه سازی و تلفیق طبقه بندی کالای نفت و فرآیند سازی کاتولوگ و اقلام کالا با عنوان نفت کد شد.

وی با اشاره به این که منبع یابی، پردازش تقاضا، خرید و تحویل کالا ٤ مرحله اصلی برای تامین و خرید کالا در سامانه طراحی، تهیه و تدوین شده است گفت: این سامانه به دلیل پشتیبانی مناسب و مطلوب موجب شفاف سازی در خرید و عدم دوباره کاری در تامین کالا شده است.

وی استقرار این سامانه را نمونه بارز اجرای اقتصاد مقاومتی در وزارت نفت دانست و گفت: این سامانه با شفاف سازی و گردش جریان اطلاعات از طرف هزینه و خروج ارز جلوگیری می کند و زنجیره تامین کالا را در وزارت نفت تحقق می کند.

مدیرکل سامانه کالا و حمایت از ساخت داخل معاونت امور مهندسی وزارت نفت اجرا و استقرار این سامانه با مشارکت و همکاری دانشگاه شهید بهشتی و موسسه مطالعات بین المللی انرژی دانست و اشاره کرد: این سامانه توسط سازمان ایرام کد در گروه کالایی حفاری، تولید، ماشین آلات برق، کمپرسورها، پمپها، مواد شیمیایی، اتصالات و ... پیاده سازی شد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار