آغاز برداشت فندق در گیلان
خبرگزاری پانا:برداشت فندق درگیلان ،مهمترین قطب تولید این محصول در ایران آغاز شد .
به گزارش خبرگزاری پانا،
90درصد فندق ایران از 17هزارو 192هکتار باغ فندق گیلان برداشت می شود رودسر- املش- سیاهکل - تالش- رودبار و آستارا مهمترین قطب های تولید فندق در گیلان و ایران است .
ایرج بنیادی معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی گیلان پیش بینی کرد باغداران گیلانی امسال 13هزارتن فندق به ارزش 750هزارتن برداشت کنند .
وی با اشاره به اینکه کمبود صنایع تبدیلی مهمترین مشکل تولید فندق درگیلان است افزود: بیشتر فندق تولیدی گیلان بصورت آجیل مصرف می شود، بطوریکه این مشکل باعث شده فندق های تولیدی فقط بصورت آجیل استفاده شود ، این در حالیست که در کشورهای توسعه یافته از فندق بیش از 100 محصول آرایشی بهداشتی تولید و از این محصول درصنایع غذایی استفاده می شود .
گیلان 54 هزار باغدار فندق دارد . برداشت فندق در گیلان تا اواسط شهریور ادامه دارد.
ارسال دیدگاه