هیچ مدرسه‌ای نمی‌تواند دریافت کمک‌های مردمی را اجباری کند

تهران (پانا) - مدیرکل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش گفت مشارکت مالی خانواده‌ها در مدارس داوطلبانه است و هیچ مدرسه‌ای از نظر قانونی نمی‌تواند کمک‌های مردمی را اجباری کند.

کد مطلب: ۱۲۴۹۹۲۰
لینک کوتاه کپی شد
هیچ مدرسه‌ای نمی‌تواند دریافت کمک‌های مردمی را اجباری کند

به گزارش ایرنا، نورعلی عباسپور در این خصوص توضیح داد: کمک های مردمی خانواده‌ها به مدارس داوطلبانه است. خانواده‌ها در صورت بروز تخلف در این موضوع توسط مدارس می توانند به انجمن اولیا و مربیان یا ستاد ارزیابی و شکایات آموزش و پرورش مراجعه کنند و پیگیر بررسی این تخلف شوند.

وی ادامه داد: بخش مهمی از پشتیبانی و اقدامات بازگشایی مدارس از طریق انجمن اولیا و مربیان انجام می شود، انجمن رابط میان مدرسه و خانواده است. بنابراین مشارکت خانواده‌ها در مدرسه از طریق این انجمن محقق می شود.

عباسپور یادآور شد: سرانه مدارس برای توجه به مسائل بهداشتی و آموزشی دانش آموزان بسیار کم است و همچنین این سرانه معمولا با تاخیر پرداخت می‌شود. بنابراین نیاز به مشارکت خانواده‌ها در این امور دیده می شود که جلب این مشارکت به عهده انجمن اولیا و مربیان است.

مدیرکل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: همچنین انجمن برای برگزاری کلاس‌های جبرانی دانش آموزان به دلیل عقب ماندگی تحصیلی آنها برنامه ریزی می کند که خانواده‌ها هزینه این کلاس‌های جبرانی یا فوق برنامه را باید پرداخت کنند.

ارائه سرویس‌های ایاب و ذهاب دانش‌آموزی

عباسپور همچنین درباره ارائه خدمات حمل و نقل و سرویس و ایاب و ذهاب به دانش آموزان گفت: سرویس مدارس بر اساس نیاز خانواده‌ها ارائه می‌شود و هر منطقه‌ای آمادگی ارائه سرویس به دانش‌آموز را دارد.

وی افزود: هماهنگی با شرکت‌های حمل نقل دانش آموزی در شهرداری و وزارت کشور انجام شده است. این شرکت‌ها نیز به مدارس معرفی شده‌اند. شهریه امسال سرویس‌های ایاب و ذهاب دانش‌آموزان به دلیل افزایش هزینه‌ها و همچنین کاهش تعداد مسافران، ۲۰ درصد افزایش یافته است.

مدیرکل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش همچنین درباره پرداخت شهریه سرویس دانش‌آموزان مناطق روستایی اظهار داشت: سازمان برنامه و بودجه پیش بینی کرده است که معاونت توسعه مدیریت ردیفی از اعتبار را در اختیار استان‌ها قرار دهد که ۵۰ درصد شهریه از این محل و ۵۰ درصد توسط خانواده‌ها پرداخت شود.

عباسپور همچنین درباره سرویس ایاب و ذهاب دانش آموزان استثنایی گفت: سازمان آموزش و پرورش استثنایی ردیف مستقلی را برای رفت و آمد دانش آموزان در نظر گرفته است.

انتخاب لباس فرم دانش‌آموزی، بر اساس شرایط اقتصادی و فرهنگی

وی همچنین درباره تهیه لباس فرم دانش آموزان در مدارس توضیح داد: هیچ گونه تحمیلی برای تهیه روپوش توسط خانواده‌ها وجود ندارد. دانش آموزان می توانند روپوش‌های قبلی خود را استفاده کنند.

مدیرکل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش اظهار داشت: انجمن وظیفه هماهنگی و اقناع خانواده‌ها را برای پوشش دانش آموزی به عهده دارد، فرزندان به گونه‌ای وارد مدرسه شوند که مشخص باشد دانش آموز هستند.

عباسپور خاطرنشان کرد: شرایط انتخاب لباس فرم باید براساس آیین نامه صورت گیرد. همچنین تصمیم گیری برای انتخاب روپوش دانش آموزی باید با مشورت نماینده خانواده براساس شرایط فرهنگی و اقتصادی خانواده انجام شود.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار