موافقان و مخالفان استعفای قاضی‌زاده هاشمی از نمایندگی چه گفتند؟

علیزاده برمی، مخالف: رهبری فرمودند نمایندگی را نباید با مسئولیتی دیگر جابه جا کنیم/ حسینی‌پور، موافق: یکی از برنامه‌های قاضی‌زاده گرفتن سهم فرهنگ شهید و شهادت در کتب درسی است​​​​​​​

تهران (پانا) - نمایندگان در نشست علنی امروز مجلس با 218 رأی موافق، 22 رأی مخالف و 5 رأی ممتنع، با تقاضای استعفای امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی از نمایندگی مشهد و کلات و تصدی پست معاونت رئیس‌جمهور و ریاست بنیاد شهید و امور ایثارگران موافقت کردند.

کد مطلب: ۱۲۱۴۲۱۴
لینک کوتاه کپی شد
موافقان و مخالفان استعفای قاضی‌زاده هاشمی از نمایندگی چه گفتند؟

کیومرث سرمدی واله در نشست علنی امروز مجلس شورای اسلامی در مخالفت با تقاضای استعفای قاضی زاده هاشمی، گفت: رسالت مجلس بسیار خطیر و مهم است ضمن اینکه امید همه مستضعفان جهان بالاخص ملت شریف ایران به مجلس و دولت انقلابی آقای رئیسی است، از سوی دیگر توطئه‌های عظیم نفوذی‌های داخلی و دشمنان و معاندان قسم خورده نظام مقدس جمهوری اسلامی و تمام تلاش آن‌ها در جهت ناامیدکردن مردم از مجلس انقلابی است.

نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در تشریح دلایل مخالفت خود، ادامه داد: این امری واضح است که آقای قاضی زاده هاشمی به عنوان چهره‌ای ملی، مجلس برای توانمندی و ایفای رسالت مهم خود به وجود متخصصان و افراد با تجربه نیاز دارد انقلابی و ایثارگر از افرادی است که سابقه موفقی در دوره‌های مختلف مجلس بالاخص مجلس قبل داشته و نقش مهم وی در رسالت بزرگ مجلس موثر و قابل توجه است.

هستند کسانی که این سنگر را حفظ کنند، نیازی نیست ما کرسی مجلس را خالی کنیم

وی تصریح کرد: داشتن تجربه چندین ساله در قانونگذاری، نظارت و آشنایی با مبانی کار در مجلس و بهره مندی مردم از این توان یک حقی است که مردم به وی واگذار کردند از سوی دیگر مردم مشهد با انتخاب آگاهانه و با علم به موارد توانمندی در وی انتظار دارند با ادامه فعالیت در سنگر مجلس بتوانند منشا خیرات بیشتر باشد بنابراین با نبودن آقای قاضی‌زاده در مجلس این کرسی تا آخر این دوره خالی باقی مانده و موجب نارضایتی مردم می‌شود.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم تاکید کرد: هم اکنون ایثارگران، توانمندان و جوانان انقلابی دارای تخصص برای فعالیت در بنیاد شهید فراوان هستند ضمن اینکه شعار دولت و عملکرد آقای رئیسی توجه به جوانگرایی و استفاده از ظرفیت جوانان توانمند است بنابراین هستند کسانی که این سنگر را حفظ کنند بنابراین نیازی نیست ما این کرسی را خالی کنیم.

سرمدی در پایان از قاضی‌زاده هاشمی خواست براساس اشارات صریح رهبر معظم انقلاب به مجلسیان در خصوص اهمیت حفظ سنگر مجلس که آن را فراتر از سنگرهای اجرایی دانسته اند، این سنگر را رها نکنند.

علیزاده برمی، مخالف: رهبری فرمودند نمایندگی را نباید با مسئولیتی دیگر جابه جا کنیم

علی اکبر علیزاده برمی نیز در مخالفت با استعفای قاضی زاده هاشمی، گفت: آقای قاضی زاده به لحاظ قانون‌داری زحمات بسیاری را در این سال‌ها کشیدند و از افراد برجسته مجلس هستند، نوشتن قانون خوب، قوی و متقن در فقدان ایشان به مجلس آسیب می‌زند، ما برادر ارزشمندی را از دست می‌دهیم و معلوم نیست که جای ایشان پر شود.

نماینده مردم دامغان در مجلس یازدهم افزود: ایشان از تجربه 4 دوره نمایندگی برخوردارند و به اهم نکات ظریف در حوزه قانونگذاری آشنا هستند از سوی دیگر توصیه رهبر معظم انقلاب به نمایندگان این بود که نمایندگی را با مسئولیتی دیگر عوض نکنید.

وی اظهار کرد: در صورتی که فرد دیگری مانند ایشان خارج از مجلس وجود داشته باشد دور از انصاف است که ما در مجلس از حضور ایشان محروم شویم.

حسینی‌پور، موافق: امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی برنامه تحول‌خواه برای بنیاد شهید دارد/ یکی از برنامه‌های ایشان گرفتن سهم فرهنگ شهید و شهادت در کتب درسی است

سیدناصر حسینی‌پور اما در در موافقت با استعفای سیدامیرحسین قاضی زاده هاشمی، گفت: دغدغه نمایندگان معمولا این است که چرا نماینده ای از مجلس خارج می شود این در حالی است که دو همکار ما یک وزیر و یک نفر دیگر شهردار شده است، همچنین براساس ماده 12 قانون اساسنامه رئیس جمهور می تواند رئیس بنیاد شهید را به مقام معظم رهبری معرفی کند و زمانی که حضرت آقا تائید کرد ایشان را به مدت 4 سال منصوب کند لذا با توجه به تائید رهبری با پیشنهاد اولیه، عملا دغدغه و بهانه ای برای ما جهت موافقت با استعفای آقای قاضی‌زاده باقی نمی‌ماند.

نماینده مردم گچساران در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بی‌شک با برنامه‌های تحول‌خواهی که این عزیز دارد به عنوان نخستین معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید که خود پزشک است می‌تواند بسیار مثمرثمر باشد چرا که اتفاقا بیشترین دغدغه‌های ما در بحث بهداشت و درمان است.

وی ادامه داد: آقای قاضی زاده علاوه بر اینکه خود جانباز است زمانی که خراسان یک استان بود معاونت آموزشی و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران استان را برعهده داشت لذا بر تمامی دغدغه‌های قشر ایثارگر اشراف دارد و اقدامات بسیاری نیز در این راستا انجام داده است.

وی با بیان اینکه قاضی‌زاده هاشمی در راستای اهداف رئیس جمهور برنامه دارد، توضیح داد: یکی از برنامه‌های ایشان گرفتن سهم فرهنگ شهید و شهادت در کتب درسی است چرا که در این سال‌ها ظلم‌های بسیاری به این بخش شده است.

حسینی پور ادامه داد: در بند یک ماده 5 قانون اساسنامه بنیاد شهید مصوب مجلس در سال 77 آمده است؛ بسیج تمامی امکانات نظام و جامعه اسلامی و نهادهای فرهنگی، آموزشی، هنری، اجتماعی و ارتباطات جمعی را به منظور تبیین مفهوم و فلسفه جهاد و ایثار و شهادت ضروری است اما چه اتفاقی افتاد، سال‌های سال پتروس و ... در کتاب‌های درسی ما جای دادند همچنین در جریان غرب گرا در تعهد به سند 2030 به نام خشونت زدایی جهادزدایی کردند و درس شهید فهمیده از کتاب‌ها حذف شد.

این نماینده مجلس اضافه کرد: همچنین به میزانی که از برداشتن قلب رآکتور اراک خوشحال شدند از برداشتن درس شهید فهمیده از کتاب‌های درسی خوشحال‌تر شدند و درس مسجد مسلمانان، ماجرای اشغال فلسطین توسط رژیم کودک‌کش اسرائیل از کتب درسی برداشته شد.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم ادامه داد: در آبان ماه سال 95 ماجرای تصرف سفارت آمریکا را از کتاب‌های وزارت آموزش و پرورش حذف کردند، همچنین عکس شهید نواب صفوی را از کتاب‌ها حذف کردند، این‌ها دغدغه‌ها و دردهای ما است. همچنین نام شهدا را از خیابان‌ها پاک کردند اما مملکتی که نام شهدا از خیابان‌های آن‌ها پاک شود ملتی بی‌تاریخ می‌شوند.

نماینده مردم گچساران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به بحث یکسان سازی حقوق شهدا، گفت: رهبری فرمودند یکسان‌سازی حقوق شهدا کار غلطی است اما مسئولان به نام بازسازی، مدرن سازی کردند همچنین وصیت شهدا را از سر در گلزارها برداشتند و ماجرای تخریب گلزارهای شهدا مسئله ای نیست که از خاطره مادران شهدا که جلوی بولدوزرها ایستاد محو شود.

وی با اشاره به بحث مرجعیت بنیاد شهید، اضافه کرد: امروز بنیاد شهید مرجعیت فرهنگی ندارد و امروز محصولاتی که دیگر نهادهای فرهنگی در این نظام تولید می‌کنند در حد و قواره نظام جمهوری اسلامی ایران نیست و نهادهای فرهنگی ما در پرورش نظام انقلاب اسلامی مانده‌اند.

وی با بیان اینکه در برنامه‌های قاضی زاده هاشمی موضوع الگوسازی نیز آمده است، گفت: متاسفانه ما نتوانستیم الگوهای خود را در تراز نظام انقلاب اسلامی معرفی کنیم.

حسینی پور با اشاره به وضعیت موسسه اقتصادی کوثر، ادامه داد: این موسسه در بنیاد یک مجموعه اقتصادی ناشفاف و عظیم‌الجثه‌ای است که فرزندان شهدا و ایثارگران در آن هیچ جایگاهی ندارند قرار است مجموعه اقتصادی برای چه کسانی کار کند؟ به نام ایثارگران اما به کام یک طبقه انحصاری خاص است، همچنین ایشان برنامه تحول خواه دارند در حالی که جانبازهای زیر 25 درصد و رزمندگان هیچ جایگاهی در بنیاد شهید ندارند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار