سرگردانی مردم برای تزریق دُز دوم واکسن کرونا؛ کسی پاسخگو نیست

تهران (پانا) - کمبود واکسن موجب تعطیلی مراکز واکسیناسیون شده است و علاوه بر مردمی که سن آنها به مرحله تزریق واکسن رسیده است، گروه‌های شغلی از جمله اصحاب رسانه برای دریافت دُز دوم واکسن، از این سوی شهر به سوی دیگر شهر سرگردان شده‌اند.

کد مطلب: ۱۲۱۲۴۲۲
لینک کوتاه کپی شد
سرگردانی مردم  برای تزریق دُز دوم واکسن کرونا؛ کسی پاسخگو نیست

هدف از در اولویت قرار گرفتن مشاغل برای تزریق واکسن کرونا به دلیل در معرض خطر بودن این مشاغل است و خبرنگاران نیز به این دلیل که در مکان‌های مختلف حضور پیدا می‌کنند و احتمال ابتلای آنها به ویروس کرونا بالا است، تصمیم بر واکسینه کردن این گروه شغلی از سوی وزارت بهداشت گرفته شد. اصحاب رسانه طبق اعلام وزارت بهداشت می‌توانند واکسن کرونا تزریق کنند. بر این اساس لیست اسامی خبرنگاران در تیرماه سال جاری از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به وزارت بهداشت ابلاغ شد تا بر اساس آن تزریق واکسن کرونا صورت بگیرد. خبرنگاران توانستند دُز اول خود را در مردادماه دریافت کنند. اغلب آنها که در شهر تهران ساکن هستند، واکسن خود را در باغ کتاب تزریق کردند. مرکزی که اکنون تعطیل شده است و خبرنگاران مجبورند دُز دوم را در سایر مراکز دریافت کنند.

در عین حال تمامی مراکز تزریق واکسن در پایتخت مشخص است و فرایند تزریق در اغلب این مراکز از ساعت 8 صبح تا 13 انجام می‌شود اما در چند روز گذشته علی‌رغم اعلام قبلی برای تزریق دُز دوم واکسن، اغلب مراکز واکسیناسیون تعطیل شده‌اند یا مراکزی هم که باز هستند فقط واکسن برکت را موجود دارند و امکان تزریق دُز دوم برای آن دسته از افرادی که دُز اول را واکسن سینوفارم دریافت کرده‌اند فراهم نیست و مردم با درب‌های بسته این مراکز روبرو شده‌اند و به دلیل نبود اطلاع‌رسانی صحیح از سوی وزارت بهداشت در مراکز واکسیناسیون شهر سرگردان شده‌اند. از طرفی بیش از هفت روز است که تزریق دُز دوم واکسن کرونا برای خبرنگاران که جزو مشاغل در اولویت دریافت واکسن هستند، آغاز شده است اما علی‌رغم گذشت یک هفته از زمان تزریق دُز دوم، تاکنون بسیاری از خبرنگاران در پایتخت به‌رغم مراجعه به مراکز بهداشتی نتوانسته‌اند واکسن تزریق کنند. این در حالی است که هفته گذشته اورژانس تهران 17 پایگاه واکسیناسیون را برای مراجعه اصحاب رسانه معرفی کرده است اما خبرنگاران هنگام مراجعه به مراکز بهداشتی با در بسته روبه‌رو شده‌اند و علی‌رغم پیگیری‌های چندباره خبرنگار پانا برای ارتباط با مسئولان وزارت بهداشت و اورژانس، این پیگیری‌ها از سوی مسئولان وزارت بهداشت بی‌پاسخ مانده است.

خبرنگاران می‌گویند طی هفت روز گذشته پس از مراجعه به مراکز واکسیناسیون به خاطر نبود واکسن سرگردان شده‌اند و از اینکه مسئولان وزارت بهداشت و سازمان اورژانس اطلاع رسانی درستی در این زمینه نکرده است،‌ گلایه‌مند هستند. یکی از خبرنگاران به پانا می‌گوید: «از روز سه‌شنبه به تمام مراکز معرفی شده توسط اورژانس مراجعه کردم اما یا بسته بودند، یا فقط برکت تزریق می‌کردند یا می‌گفتند به خبرنگاران واکسن تزریق نمی‌شود. این شیوه اطلاع‌رسانی اصلا درست نیست که برای دُز دوم باید تمام مراکز را مراجعه کنیم و از کار و زندگی بیفتیم.»

یکی دیگر از خبرنگاران هم می‌گوید:‌ «برای دُز دوم به چندین مرکز رفتم که اکثرا بسته بودند و روی یک کاغذ نوشته بودند واکسن نیست و وقتی سوال پرسیدیم هم گفتند واکسن نیامده خبری نیست. البته از آنجا که من دُز اول را در شمال تهران زدم،‌ هیچ مرکزی در شرق یا غرب تهران نمی‌پذیرد که واکسن تزریق کند. مراکز شمال هم یا تعطیل هستند یا واکسن سینوفارم ندارند.»

همچنین یکی دیگر از خبرنگاران با انتقاد از شیوه اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت به پانا می‌گوید: «من خبرنگار حوزه اجتماعی هستم و در این چند روز بارها با روابط عمومی اورژانس و سخنگوی وزارت بهداشت تماس گرفتم اما بی‌نتیجه بود و موفق نشدم ارتباط بگیرم. اصحاب رسانه هم از مردم هستند و مثل سایر مردم سرگردان شده‌اند و هیچ کسی هم پاسخگوی این سرگردانی نیست.»

بر اساس اعلام وزارت بهداشت در شبانه‌روز گذشته تزریق واکسن با کاهش مواجه شده است و در شبانه‌روز منتهی به 13 شهریورماه ۱۳۸ هزار و ۱۷۱ دُز واکسن کرونا تزریق شده است. هرچند مشکلاتی در زمینه تزریق واکسن به دُز دومی‌ها و برخی گروه‌های شغلی مانند خبرنگاران وجود دارد و در عین حال در برخی مراکز تزریق واکسن و برخی استان‌ها نیز تزریق دُز اول برای افرادی که در گروه‌های سنی جدید ثبت‌نام کرده بودند، با تاخیر مواجه شده است. مشکلی که به گفته مسئولان وزارت بهداشت ناشی از وارد نکردن واکسن در هفته اخیر بوده است اما مسئولان وزارت بهداشت وعده داده‌اند در هفته جاری به طور مستمر هفتگی ۵ میلیون دُز واکسن وارد کشور خواهد شد تا بر این اساس مجموعا حداقل ۲۰ میلیون واکسن در شهریور ماه و حدود ۳۰ میلیون واکسن در مهر ماه به کشور برسد.

به هر حال مسئولان وزارت بهداشت قول افزایش بیش از پیش سرعت واکسیناسیون علیه کرونا را داده‌اند، قولی که همه امیدوارند محقق شود تا بلکه با واکسیناسیون گسترده، آمار ابتلا و مرگ ناشی از کرونا در کشور کاهش یابد اما اگر این بی‌نظمی‌ در واکسیناسیون کرونا در شهرهایی که وضعیت قرمز کرونایی دارند، ادامه یابد شیوع بیماری کرونا بیشتر خواهد شد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار