ایران در رده سی و چهارمین دوره تورنمنت بین المللی فیزیکدانان جوان ایستاد

این رویداد یک مسابقه بین المللی و در رده سنی ۱۶ تا ۱۹ است و هرساله یک کشور میزبان می‌شود

تهران (پانا) - سی و چهارمین دوره تورنمنت بین المللی فیزیکدانان جوان IYPT در گرجستان با قرار گرفتن تیم ایران در جایگاه یازدهم پایان یافت.

کد مطلب: ۱۱۹۹۹۵۹
لینک کوتاه کپی شد
ایران در رده سی و چهارمین دوره تورنمنت بین المللی فیزیکدانان جوان ایستاد

بنا براین گزارش، تورنمنت بین المللی فیزیکدانان جوان IYPT هرساله به میزبانی کشورهای مختلف جهان برگزار می شود که در تاریخچه آن ایران نیز در سال 2010 در دانشگاه صنعتی امیرکبیر یک بار میزبان این رویداد بین المللی برای دانش آموزان حدود 35 کشور بوده و سابقه کسب یک مدال طلا و دو نقره را دارد.

سی و سومین دوره این رویداد به دلیل همه گیری بیماری کرونا به صورت مجازی برگزار شد و سی و چهارمین دوره آن از 7 تا 14 جوییه در شهر کوتائیسی و در دانشگاه بین المللی این شهر در گرجستان و به دلیل محدودیت های کرونا تنها با شرکت 15 تیم برگزار شد.

ایران نیز با ترکیب تیم کامل 5 نفره شامل تهمینه لهراسبی، موژان معینیان، باربد نادری، صدرا دیندار، ماهان فلاحپور به مربیگری آناهیتا عبداللهی و امیرمهدی فشارکی و سرپرستی دینا ایزدی ( مدیر موسسه اندیشه های خلاق و نماینده رسمی مسابقات فیزیکدانان جوان در ایران) در این رویداد بین المللی شرکت کرد.

در پایان این رویداد طبق قوانین سه تیم راه یافته به فینال شامل کشورهای لهستان، اسلواکی و اتریش مدال طلا گرفتند. تیم های سوئیس و روسیه هم نقره دریافت کردند.

تیم ایران نیز در بین تیم های دیگر در رتبه یازدهم قرار گرفت. کشورهای اوکراین، چک، یونان، بلاروس، بلغارستان ، پاکستان مجارستان و گرجستان از دیگر تیم های حاضر در این مسابقه بودند.

سه شنبه شب 22 تیرماه مراسم اختتامیه این رویداد برگزار و جوایز تیم ها اهداء شد. تیم 5 نفره ایران ظهر امروز چهارشنبه 23 تیرماه وارد کشورمان می شود.

دینا ایزدی سرپرست تیم ایران در تورنمنت بین المللی فیزیکدانان جوان در گرجستان در این باره گفت: این رویداد یک مسابقه بین المللی و در رده سنی 16 تا 19 است و هرساله یک کشور میزبان می شود. این رویداد در شرایطی برگزار می شود که دانش آموزان هر کشور تحت قالب یک تیم و با اجرای پروژه های مشخص شده ( 17 طرح مسئله ) به صورت آزمایشگاهی آن را به اجرا در می آورند.

وی افزود: باید تیم ها طرح مسئله ها را به صورت جذاب به نمایش بگذارند. این نتایج و نمایش های فیزیک از بررسی شده و نتایج آن با نرم افزارهای مختلف بررسی و با نمایش فیلم، پاورپوینت گزارش و تئوری های جدید فیزیک را نشان می دهند و در نهایت امتیازات و رتبه بندی تیم ها در هر راند مشخص شده و در نهایت فینالیست ها و رده بندی ها معلوم می شود.

وی ادامه داد: جدا از حضور در مسابقات، بچه ها در این رویداد یاد می گیرند چطور از مسائل حل شده به زبان انگلیسی دفاع کرده و راجع اون مسئله بحث علمی انجام بدهند. امسال در کنار مسابقات پرفسوری از دانشگاه میشیگان حضور داشتند و بحث های علمی خوبی صورت گرفت.

ایزدی خاطرنشان کرد: میانگین سنی تیم ها 17 و 18 سال بود و تیم ایران با میانگین سنی 15 سال جوان ترین تیم حاضر در این رویداد بود.

گفتنی است ایران در سال 2011 میزبان این رویداد بود که در دانشگاه امیر کبیر برگزار شد. در آن سال 22 کشور حضور داشتند و ایران یک مدال نقره دریافت کرد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار