لزوم انجام شش تکلیف برای مقابله با بارش و سیلاب در تهران

تهران (پانا)- رئیس کمیته بودجه شورای شهر تهران با اشاره به تکالیف شهرداری برای مقابله با روان آب در برنامه سوم توسعه، گفت کارهایی که در زیر زمین انجام می شود و پیشگیری از سیلاب و... بوده، با مظلومیت مواجه است ما هم در شورا از گذشته حمایت می کردیم و همچنان حمایت خواهیم کرد.

کد مطلب: ۱۱۴۷۹۴۶
لینک کوتاه کپی شد
لزوم انجام شش تکلیف برای مقابله با بارش و سیلاب در تهران

مجید فراهانی در مراسم رونمایی و بهره‌برداری از سامانه پایش و مانیتورینگ بارش و روان‌آب های سطحی تهران، گفت: پیشبرد مسائل عمرانی در شرایط امروز اقتصادی شهرداری تهران بسیار سخت است.

وی افزود: طبق آخرین گزارشات موجود که به دست شورای شهر رسیده، تا انتهای آبان ماه، ۳۸ درصد عدم تحقق بودجه داشته ایم. این بدین معناست که شهرداری در خوشبینانه ترین حالت ممکن می تواند هزینه های اجتناب ناپذیر شهری را داشته و پروژه های عمرانی و فعالیت های توسعه ای در این شرایط قربانی می شود.

فراهانی تاکید کرد: هفته ای نیست که پروژه ای افتتاح نشود. این پروژه ها نشان دهنده تلاش زیادی است که در مجموعه شهرداری انجام می شود.

عضو شورای شهر تهران ادامه داد: ماده ۸۴ برنامه توسعه سوم بیان می کند که ۶ تکلیف را برای جمع آوری آب های سطحی را بر عهده شهرداری گذاشته است.

رئیس کمیته بودجه شورای شهر تهران با اشاره به ۶ تکلیف شهرداری تهران تصریح کرد: طراحی و اجرای پروژه های توسعه یکی از این تکالیف است و گزارش کامل آن ارائه شده است. بهبود عملکرد شبکه اصلی و فرعی از دیگر تکالیف است. از گذشته مطالعات انجام شده و جمع آوری آب های سطحی در خطوط مختلف با توجه به مطالعات در حال انجام است.

فراهانی گفت: سامانه جامع اطلاعات مکانی و بحث توسعه شبکه کمی و کیفی بارش و روان آب از این تکالیف بوده که امروز افتتاح شده است.

رئیس کمیته بودجه شورای شهر تهران اضافه کرد: مورد پنجم در دستور شورا است و بنا بوده که معاونت فنی آن را ارائه دهد بر اساس برنامه، نگهداشت مجاری موجود جزو کارهای مجموعه خاکریزآب انجام شود. با پیگیری های آقای پوش پارس در حال انجام است و در گذشته مورد غفلت بوده است.

به گفته او، پیاده سازی سامانه هشدار سیلاب ششمین تکلیف است.

فراهانی با بیان اینکه جمع آوری آب های سطحی وظیفه ذاتی شهرداری است، افزود: بحرانی مانند خوزستان رخ می دهد که نه تنها شهرداری و استانداری بلکه حاکمیت را درگیر می کند. مرتب بی کفایتی ها مانور داده می شود واقعیت این است که این اتفاق وقتی بحرانی می شود که کاری انجام نشود.

عضو شورای شهر تهران تصریح کرد: خواهش من این است که برای این اقدامات و تلاش ها کاری انجام شود چرا که ما وارد دومین سال ترسالی شدیم. ترسالی از سال گذشته شروع شد و احتمالا یک دهه با بارش های زیاد رو به رو هستیم و برخی از این سال ها با بحران جدی در شهر تهران مواجهیم و باید از این اقدامات پیشگیری کرد.

بنا براعلام دفتر این عضوشورای شهر تهران، وی در پایان گفت: این فعالیت ها مظلومیت دارد چرا که کارهای دیگر دیده می شود ولی کارهایی که در زیر زمین انجام می شود و پیشگیری از سیلاب و... بوده، با مظلومیت مواجه است ما هم در شورا از گذشته حمایت می کردیم همچنان حمایت خواهیم کرد و باید از متولیان شرکت خاکریزآب تشکر کرد.

همچنین شهربانو امانی در مراسم رونمایی و بهره‌برداری از سامانه پایش و مانیتورینگ بارش و روان‌آب‎های سطحی تهران گفت: بارش نعمت خداست و باید آن را مغتنم شماریم بویژه که کشور ما از لحاظ آب و هوایی بشدت دچار کمبود آب است و شاهد خشکی تالاب‎ها و دریاچه‎ها هستیم. اما از سال ۹۸ شاهد این هستیم که در فصل بارش، با وجود تلاش‎های شهرداری های سایر شهرهای کشور برخی شهرهای ما دچار سیلاب می‎شوند و شهروندانمان آسیب می‎بینند.

امانی ادامه داد: یکی از بحران‎های مهمی که در کشور طی دوسال گذشته با آن مواجه است سیلاب های پی در پی در بخش های جنوبی و جنوب غربی کشور از جمله استان خوزستان است که با هر بارش بخش‎هایی از آن به زیر آب می‎رود و این سیلاب‎ها مشکلات متعددی را ایجاد می‎کنند. همه این معضلات نشان می‎دهند که شهرسازی ما دچار مشکل است و متخصصین ما صفر تا صد پروژه‎ها را بررسی نکرده‎اند و لذا این معضل دستاورد سازه‎های خودمان است.

امانی با اشاره به اینکه با وجود بارش‎های این چندساله، در تهران با وضع خوبی مواجه بودیم و ضمن سپاسگزاری از مدیریت شهری و معاونت فنی و عمران شهرداری گفت: دستورالعمل خیابان کامل با زحمات معاونت فنی و عمرانی ابلاغ شده است. لذا اگر امروز خیابان کامل را در دستور کار خود قرار دهیم و همان اهتمامی که در رفع مشکلات بارش به خرج دادیم را در اینجا نیز به کار ببندیم کوچکترین مشکلی در ارتباط با گرفتگی معابر نخوهیم داشت و امیدوارم شهروندان هم زباله‎های خود را به درون کانال‎ها و جوی‎های آب نریزند که در این راستا خواهان فعالیت وسیع صدا و سیما هستم.

بنابراعلام روابط عمومی شورای شهر، امانی در پایان با ذکر زبانزد «دیگران کاشتند و ما خوردیم، ما بکاریم و دیگران بخورند» گفت: امیدوارم خشت اول برنامه‎های بعدی هم درست گذاشته شود و خدمات ارزنده‎تری به شهروندان ارائه شود.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار