امروز: یکشنبه 16 بهمن 1401 - 18:02 تبلیغات
خبرگزاری پانا
  • خبرگزاری پانا
  • صفحه اصلی
  • آموزش و پرورش
      در حال بارگزاری
  • سیاسی
      در حال بارگزاری
  • اقتصادی
      در حال بارگزاری
  • اجتماعی
      در حال بارگزاری
  • فرهنگی
      در حال بارگزاری
  • ورزشی
      در حال بارگزاری
  • عکس
      در حال بارگزاری
  • ویدئو
  • رسانه‌های دیگر
      در حال بارگزاری
  • استانها
    • صفحه اصلی استان‌ها
    • آذربایجان شرقی
    • آذربایجان غربی
    • اردبیل
    • اصفهان
    • البرز
    • ایلام
    • بوشهر
    • تهران
    • شهرستانهای تهران
    • چهارمحال و بختیاری
    • خراسان جنوبی
    • خراسان رضوی
    • خراسان شمالی
    • خوزستان
    • زنجان
    • سمنان
    • سیستان و بلوچستان
    • فارس
    • قزوین
    • قم
    • کردستان
    • کرمان
    • کرمانشاه
    • کهگیلویه و بویراحمد
    • گلستان
    • گیلان
    • لرستان
    • مازندران
    • مرکزی
    • هرمزگان
    • همدان
    • یزد
  • دانش‌ آموز خبرنگار
  • آرشیو
  • درباره ما
  • ارتباط با ما

پانا اجتماعی

وزیر بهداشت در بدو ورود به خراسان رضوی:

ایران یکی از کشورهای پیشتاز در مبارزه با کرونا است

ایران یکی از کشورهای پیشتاز در مبارزه با کرونا است

5/31/2020 12:02:21 AM
5/31/2020 12:02:21 AM
یکشنبه 11 خرداد 1399 - 00:02
سعید نمکی

تهران (پانا) - وزیر بهداشت گفت: خوشبختانه وضعیت ایران در مبارزه با کرونا علیرغم سختی‌ها و تنگناهای ناشی از تحریم و همه محدودیت‌های اقتصادی و تجهیزاتی که بر ما روا داشتند، بسیار مناسب است و به جرات می‌توانیم بگوییم که ایران یکی از کشورهای پیشتاز دنیا در مبارزه با کرونا است.

به گزارش وبدا، سعید نمکی، در بدو ورود به استان خراسان رضوی اظهار کرد: علیرغم مظلومیت هایی که در مدت اخیر بر ما تحمیل شد و همه جا با سخن پراکنی و تضعیف حرکت همکارانمان روبرو بودیم، امروز دنیا به غربالگری کرونا به عنوان الگوی موفق جهانی استناد می کند، کمااینکه انگلیس با زیرساخت های قوی خود پذیرفت که یکی از موفق ترین شیوه ها برای مدیریت و کنترل کرونا، غربالگری است که می توانند به کار بگیرند.

وی افزود: امروز با لطف خدا، همت شبانه روزی همکارانمان در کشور از روسای دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی تا پرسنل خدوم و عزیز بخش درمان در بیمارستان های دانشگاهی و غیردانشگاهی، بهورزان، مراقبان سلامت و مشارکت مردم، نیروهای مسلح، سازمان های مردم نهاد، رسانه ها و شبکه های اجتماعی و تمام خیّرین و با حمایت های بی دریغ مقام معظم رهبری، همراهی های رییس جمهور و هیات دولت، در حوزه مقابله با کرونا یکی از مطلوب ترین وضعیت ها را در منطقه داریم.

مهار کرونا در اکثر استانها

وزیر بهداشت تصریح کرد: توانسته ایم کرونا را در اکثر استانهای کشور علاوه بر مدیریت و کنترل، به سطح مهار برسانیم. در برخی از استان ها، خیزهای جدیدی از بیماری داریم که همکاران ما به شدت مراقب هستند و اگر همدلی و وفاق ملی در کنار رعایت اصول بهداشتی توسط مردم ادامه داشته باشد، امیدواریم در دو ماه آینده بعد از خرداد، ماه های آرام تری داشته باشیم؛ گرچه ویروس کرونا، ناشناخته است و هیچ کس در دنیا از فردای آن خبر ندارد، اما باید در چنین شرایطی، شیوه های مدیریتی منعطف را طراحی کنیم که این کار را انجام داده ایم.

کمبود تخت بیمارستانی نداریم

نمکی تاکید کرد: خوشبختانه در کشور کمبود تخت بیمارستانی نداریم و نگران نحوه مدیریت همکاران خودمان در مورد کرونا نیستیم. امروز نسبت به روزهای قبل بسیار مسلط تر هستیم و پروتکل های درمانی بسیار پیشرفته تری را طراحی کرده ایم و هنوز از حرکت های خودمان در ساخت واکسن، پرده برداری نکرده ایم.

وی یادآور شد: خوشبختانه در زمینه ساخت واکسن، داروها جدید و تجهیزات پزشکی امروز از دنیا عقب نیستیم، بلکه از بسیاری از کشورها، جلوتر هستیم. در عرض ۶۰ روز از یک واردکننده تجهیزات و ملزومات پزشکی مانند ونتیلاتور، لباس محافظتی و ماسک N۹۵ تبدیل به صادر کننده این اقلام شدیم که افتخار ملی بزرگی است.

مردم به توصیه های بهداشتی بیشتر توجه کنند

وزیر بهداشت گفت: در استانهای خوزستان، هرمزگان، سیستان و بلوچستان، کرمانشاه و استانهای مجاور آنها از نظر شیوع کرونا، وضعیت چندان مناسبی نداریم. خوشبختانه همکاران ما به شدت مراقب هستند و نگرانی عمده ای نداریم. امیدوارم مردم بیشتر به تاکیدات و توصیه های ما توجه کنند. هرجایی که لطمه خوردیم، دقیقا جایی بوده که مردم به توصیه ها و تقاضاهای همکاران ما در رعایت پروتکل های بهداشتی، کمتر اهمیت داده اند.

مشهد پیشتاز در رعایت پروتکل های بهداشتی

نمکی خاطرنشان کرد: در مناطقی که مردم پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری را رعایت کرده اند، کمترین عارضه را داشته ایم. به عنوان نمونه، در خراسان رضوی، رعایت پروتکل های بهداشتی توسط مردم بود که ما را به سطح مطلوبی رساند، چون بیشتر از ۳۰ درصد از جمعیت مشهد مقدس، حاشیه نشین هستند و شرایط نامطلوب زیستی می تواند شیوع این بیماری را تشدید کند، اما نظارت همکاران ما، رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری و همچنین، بستن صحن و حرم امام رضا(ع) و کاهش سفر زائران، توانست ما را به سطح مطلوبی برساند.

اینکه تصور شود کرونا تمام شده، دیدگاهی ساده اندیشانه است

وی تاکید کرد: امروز هم باید حداقل ها را رعایت و فاصله گذاری اجتماعی را حفظ کنیم و در رعایت دستورالعمل ها و پروتکل های بهداشتی بکوشیم و نظارت کنیم. بزرگترین آفت این است که مردم تصور کنند که همه چیز عادی شده و کرونا رفته است. این برای ما دو پیام در پی دارد؛ پیام اول این است که مردم حکومت، دولت و وزارت بهداشت را در کنار خودشان می بینند و احساس امنیت می کنند که این از دید ما پیام مثبتی است، اما یک پیام منفی نیز دارد و آن این است که مردم فراموش کنند که کرونا می تواند هر لحظه برگردد، از آن بدتر اینکه مدیران و مسئولان تصور کنند که وضعیت عادی است و همه چیز را باید به شرایط عادی برگردانیم و این یکی از بدترین دیدگاه های ساده اندیشانه است که ممکن است از ویروس منحوس کرونا از گوشه زمین در دقیقه ۹۰ گل هایی را دریافت کنیم که پیش بینی اش را نمی کردیم.

وزیر بهداشت اظهار کرد: امروز در جلسه ستاد ملی کرونا شنیدیم که مردم و خدام عزیز صحن مطهر رضوی، در زمان بازگشایی صحن ها که روز است، مشکلاتی دارند و از رییس جمهور تقاضا کردم که به مشهد مقدس مشرف شوم و از نزدیک مسائل و مشکلات را ببینم و امروز نشستی با حضور استاندار و مسئولان خواهیم داشت و به جمع بندی خواهیم رسید که سهل ترین شیوه ای که زائران می توانند مشرف شوند و مناسب ترین شیوه ای که می توانیم آلودگی ها را به حداقل برسانیم و زائری با عفونت کووید۱۹ به دیار خویش برنگردد، را انتخاب و اعلام کنیم.

مشهد کرونا سعید نمکی
اخبار مرتبط
  • برپایی نماز جمعه در شهرهای زرد با دو اولویت مهم

نظرات
1- لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب توهین‌آمیز یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران و مغایر با قوانین کشور منتشر نمی‌شود.
3- نظرات پس از تایید منتشر می‌شود.
نظر شما با موفقیت ثبت شد

  • پربیننده ها
  • آخرین
  • دلنوشته دانش‌آموز خبرنگار پانا از جشن فرشته‌ها با حضور رهبر انقلاب؛ شور و شوق اولین عبادت

  • تهیه کیک 80متری در شهرستان اسلامشهر

  • جشن ولایت امام علی(ع) در مصلی بهارستان ۲

  • حضور دانش‌آموزان پایه سوم بهارستان ۲ در بیت رهبری

  • جشن ولادت حضرت علی علیه السلام در آموزشگاه شهیدان اقبال پور ناحیه چهار شیراز

  • آغاز مراسم معنوی اعتکاف درشهرستان اسلامشهر

  • کانون‌های فرهنگی تربیتی میزبان برگزاری «رویداد قهرمان من پدرم» شدند

  • این هفته کدام استان ها برفی می شوند؟

  • دلیل مبارزه نکردن کشتی گیر آذربایجانی با زارع مشخص شد

  • ورود سامانه بارشی جدید به کشور از فردا

  • امانی انتقاد کرد؛ بودجه آلودگی هوای تهران فقط ۸۰ میلیارد تومان

  • نماز خواندن دانش‌آموزان با هدایایی که دیروز در جشن فرشته‌ها گرفتند

  • هوای پاک تهران

  • روایت دانش‌آموز نومکلف از رباط کریم از لحظه دیدار با رهبری

  • چهارمین روز چهل و یکمین جشنواره فیلم فجر

  • ۷۶ درصد شهرهای کشور در وضعیت آبی قرار دارند

  • شناسایی ۴۹ بیمار جدید کرونایی در کشور

  • آخرین وضعیت امداد رسانی در مناطق زلزله‌زده خوی

  • آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌ها

  • وزیر بهداشت: کلیه خدمات در مناطق زلزله‌زده خوی رایگان است

  • جذب ۲۰ هزار پرستار در دستور کار است

  • جزییات محدودیت تردد در محورهای پرترافیک تهران و مازندران

  • ۲۲ بهمن یکی از بزرگترین روزهای حیات تاریخ بشریت است

  • ۱۰۰ گیگ اینترنت، هدیه پدرانی که روز پدر صاحب فرزند شده‌اند

  • اختتامیه جشنواره رسانه‌ای ابوذر

  • اژه‌ای: پرونده کسانی که متنبه شدند مختومه خواهد شد

  • آغاز بررسی وضعیت زندانیان برای تطبیق با شرایط عفو

  • ثبت‌نام پذیرش بدون کنکور در دانشگاه آزاد آغاز شد

  • بارش برف و باران در تهران از فردا شب

  • پوستر «روایت ناتمام سیما» رونمایی شد

  • پوستر نمایش «فقط یک ساعت آرامش» رونمایی شد

  • سینما وامدار بزرگانی چون شماست

  • تحریم کنندگان جشنواره فجر قاعده بازی را رعایت می‌کنند؟

  • نگاهی به زنان در «یادگار جنوب»؛ زنانی که با گرگ‌ها می‌دوند

  • آغاز پیگیری حقوقی اموال غارت شده توسط خاندان پهلوی

  • ماموریت جدید سازمان دانش‌آموزی؛ تشکیل گروه‌های جهادی دانش‌آموزی و اعزام دانش‌آموزان به سفرهای تربیتی

  • بازدید خبرنگاران از پروژه‌های احداث مدارس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس

  • اعزام دانش‌آموزان به اردوی راهیان نور

  • هشدار هواشناسی درباره وقوع سیل در ۲۷ استان

  • راه‌اندازی باشگاه سلامت نوجوانان

  • مجردها برای وام مسکن باید بیش از 70 میلیون تومان اوراق بخرند

  • شاخص بورس ۱۷هزار واحد افت کرد

  • میز خدمت سازمان ثبت احوال کشور برپا شد

  • جزئیات نخستین جلسه کمیته مزد ۱۴۰۲

  • ۴۵۰هزار خودروی لوکس امسال باید مالیات بدهند

  • استقبال رادیو ورزش از دهه فجر با پویش «جان من ایران من»

  • سود سپرده بانکی از مالیات معاف است

  • ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان کاردانی و کارشناسی دانشگاه جامع علمی کاربردی آغاز شد

  • برگزاری جشنواره غذا دبستان حاجیه نوری ملارد در دهه فجر

  • ویژه‌برنامه‌هایی برای معرفی طرح «کانون مدرسه» به دانش‌آموزان

 
کلیه حقوق متعلق به خبرگزاری پانا است.
ارتباط با ما درباره ما
طراحی و اجرا : سماسیستم