جوابیه آموزش و پرورش به خانه ملت: حداقل ۴۵ درصد از دانش‌آموزان به «شاد» دسترسی دارند

تهران (پانا) - وزارت آموزش و پرورش در جوابیه‌ای از دسترسی حداقل ۴۵ درصد از دانش آموزان به "اپلیکیشن شاد" خبر داد.

کد مطلب: ۱۰۶۱۱۷۳
لینک کوتاه کپی شد
جوابیه آموزش و پرورش به خانه ملت: حداقل ۴۵ درصد از دانش‌آموزان به «شاد» دسترسی دارند

به گزارش خانه ملت، وزارت آموزش و پرروش در پاسخ به خبری که در تاریخ 2 اردیبهشت ماه 99 با عنوان ""نرم‌افزار آموزشی شاد" تنها در دسترس ۳۰درصد دانش‌آموزان است" توضیحاتی ارائه کرده است که این توضیحات به شرح ذیل است:

«عطف به مطلب مندرج در آن خبرگزاری به تاریخ 99/2/2 با عنوان دسترسی تنها ۳۰ درصد دانش آموزان در شبکه شاد و تاکید بر ساز و کارهای متناسب با عدالت آموزشی، پاسخ مرکز برنامه ریزی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش وپرورش مطالب زیر را جهت تنویر افکار عمومی را به اطلاع می رساند.

مطلب زیر برگرفته از نطق پیش از دستور سرکار خانم فاطمه ذوالقدر نماینده محترم مجلس شورای اسلامی، در شرایط پاندومی بیماری کرونا و با توجه به لزوم تعطیل نشدن آموزش علیرغم ضرورت تعطیلی مدارس، شبکه شاد با رویکرد تأمین امکان تعامل چندسویه دانش آموز - معلم - والدین از سوی وزارت آموزش و پرورش راه اندازی شده است. شاد سامانه ای نوپاست که بر اساس نظرات کارشناسان و ذینفعان بصورت مداوم در حال بهبود است. بر اساس داده های آماری تا زمان تهیه این پاسخ ۹۷درصد مدیران، ۷۱درصد معلمان ، ۸۸درصد از کلاسهای درس و ۴۵ درصد دانش آموزان در کل کشور در این شبکه عضویت دارند. البته حضور دانش آموزان در این فرایند توسط معلمان و مدیران صورت می گیرد.

در راستای تامین عدالت آموزشی و با توجه به محرومیت های موجود در روستاها، مناطق کم برخوردار و نیز حاشیه شهرهای بزرگ، وجهت تأمین نیاز مناطق محروم از اینترنت، مشکلات آنتن دهی و فقدان گوشی های همراه به ویژه هوشمند اقدامات زیر در حال انجام است:

- رایزنی با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و اپراتورهای جهت ارائه اینترنت رایگان به دانش آموزان و معلمان در مناطق محروم

- شناسایی دانش آموزانی که توان اقتصادی مناسب برای تهیه وسیله ارتباطی را نداشته و رایزنی با نهادهای مرتبط جهت تأمین تبلت و اینترنت مورد نیاز آنان

- تهیه بسته های آموزشی و ارائه خدمات تلفنی برای نقاطی که امکان دسترسی اینترنت وجود ندارد.

- ایجاد انعطاف در ارائه خدمات آموزشی متناسب با امکانات محلی.»

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار