رئیس اداره روابط عمومی آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد:

مدارس کهگیلویه و بویراحمد روز های ۱۶و ۱۷ آذرماه غیرحضوری خواهند بود

یاسوج (پانا) - رئیس اداره اطلاع‌رسانی و روابط عمومی اداره‌کل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد از غیرحضوری بودن مدارس استان در تمامی دوره های تحصیلی در روزهای ۱۶ و ۱۷ آذرماه به‌منظور پیشگیری از شیوع بیماری آنفلوانزا خبر داد.

کد مطلب: ۱۶۴۳۴۶۲
لینک کوتاه کپی شد
مدارس کهگیلویه و بویراحمد روز های ۱۶و ۱۷ آذرماه غیرحضوری خواهند بود

به گزارش خبرگزاری پانا به نقل از  اداره اطلاع‌رسانی و روابط عمومی اداره‌کل آموزش و پرورش استان ، سید ولی موسوی با اعلام این خبر افزود: این تصمیم در پی مصوبه جلسه کارگروه شرایط اضطراری مدیریت بحران استان و با موافقت استاندار به‌منظور حفظ سلامت دانش‌آموزان و کاهش زنجیره انتقال بیماری آنفلوانزا اتخاذ شده است.

وی با بیان اینکه حفظ سلامتی دانش‌آموزان از اولویتهای آموزش وپرورش استان است خاطرنشان کرد: فعالیت‌های آموزشی در تمامی مدارس استان به‌صورت غیرحضوری و از طریق بستر شاد ادامه خواهد یافت.

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار