امام جمعه بم:

توقع بی جا،کانون خانواده و جامعه سرد می‌کند

بم (پانا) -امام جمعه بم در خطبه‌های نماز جمعه این هفته با تأکید بر ضرورت تقوا، پرهیز از توقعات بی‌جا و حفظ انسجام میان مردم و امام زمان(عج)، نسبت به پیامدهای رفتاری چون جدایی، فراموشی محبت‌ها و طلاق عاطفی هشدار داد. وی همچنین با اشاره به جایگاه نیروی انتظامی و دستاوردهای شهرستان، برخورد اخیر با کارگران ارگ جدید را ناپسند دانست و خواستار جبران و عذرخواهی شد.

کد مطلب: ۱۶۱۷۰۷۰
لینک کوتاه کپی شد
توقع بی جا،کانون خانواده و جامعه سرد می‌کند

امام جمعه بم در خطبه نخست، با استناد به وصیت امیرالمؤمنین(ع)، خواستار تقوا و پرهیز از عوامل تفرقه شد و «توقع» را مهم‌ترین عامل جدایی دانست. وی گفت: توقع حتی اگر به‌جا باشد، دل‌ها را از هم دور و فضای خانواده را به سردی و طلاق عاطفی می‌کشاند.

حجت‌الاسلام دهقانی صاحبان توقع را افرادی تحت فشار روانی، فراموشکار نسبت به محبت‌ها و همیشه طلبکار توصیف کرد و افزود: پیامبر اسلام(ص) با تربیت شخصیتی مسلمانان را از این خصلت دور ساختند. او اتصال انسان با امام زمان(عج) را مهم‌ترین رشته پیوند دانست که با رفتار و گفتار ناصحیح گسسته می‌شود.

وی با اشاره به سالروز ولادت حضرت معصومه(س)، این بانوی ولایت‌مدار را الگوی اثرگذاری در تشیع معرفی کرد و تأکید نمود که هرکس خود را در مدار ولایت قرار دهد، از بندگی پول، سنت‌های غلط و منافع شخصی رها می‌شود.

در خطبه دوم، امام جمعه بم به آیه‌ای از سوره انفال اشاره و «خوف از خدا» را از نشانه‌های مؤمنان برشمرد. وی حرمت‌گذاری به سالمندان را واجب و بی‌تفاوتی به رویدادهای پیرامونی را خلاف تقوا دانست. او از تلاش‌های نیروی انتظامی در برقراری امنیت و فرماندهی باانضباط و مدبر این نیرو قدردانی کرد.

دهقانی همچنین از بازگشایی فرودگاه شهرستان بم با همکاری استانداری، فرمانداری و اداره‌کل فرودگاه‌ها تجلیل کرد و در عرصه بین‌المللی، سکوت در برابر جنایات غزه را همسنگ مشارکت در جنایت دانست.

وی در ادامه به اتفاق اخیر در ارگ جدید پرداخت و آن را «در شأن جوانان بم» ندانست و گفت: این مجموعه مدیون هویت و نیروهای بومی است و باید از کارگران تعدیل‌شده عذرخواهی و جبران شود. او پیشنهاد کرد در صورت تکرار این رفتار، منابع و حمایت‌های شهرستان قطع شود تا این روند پایان یابد.

امام جمعه بم تأکید کرد: مردم شهرستان نجیب و همراه هستند، اما انتظار دارند صداقت و تعهد از سوی سرمایه‌گذاران صنعتی رعایت شود. وی هشدار داد که «آه مظلوم» اثر خطرناکی دارد و باید با وحدت و قاطعیت، شأن و عزت جوانان شهرستان حفظ شود.

خبرنگار : مهرشاد رستم‌پور , مهرشاد رستم پور

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار