مشاور استاندار کرمان در امور اجتماعی:

سازمان دانش‌آموزی محل تربیت شهروند اثرگذار و مسئولیت‌پذیر است

کرمان (پانا) - مشاور استاندار کرمان در امور اجتماعی گفت: سازمان دانش‌آموزی باید به دنبال تربیت یک شهروند فعال، اثرگذار و مسئولیت‌پذیر باشد.

کد مطلب: ۱۵۷۰۹۰۰
لینک کوتاه کپی شد
سازمان دانش‌آموزی محل تربیت شهروند اثرگذار و مسئولیت‌پذیر است

زهرا موسی‌پور در جمع مربیان و مدرسین سازمان دانش‌آموزی استان کرمان با اشاره به اینکه سازمان دانش‌آموزی در آموزش و پرورش ایجاد شده تا بتوانیم تعلیم و تربیت را هم‌سنگ و همراه پیش ببریم، خاطرنشان کرد: امروز زبان گفت‌وگو با دانش‌آموزان نسبت به گذشته متفاوت شده است.

وی بیان کرد: امروزه دانش‌آموزان به جهت اینکه برای فردا آماده شوند به مدرسه نمی‌آیند بلکه برای اینکه از امروز خودشان در مدرسه لذت ببرند و در یک فضای صمیمی درس یاد بگیرند به مدرسه می‌آیند. بنابراین هر چه فضای مدرسه خشک‌تر شود از تعلیم و تربیت فاصله می‌گیریم.

مشاور استاندار در امور اجتماعی با بیان اینکه امروز راهبرد مهم در مدرسه، رهیافت حال‌آفرین به جای رهیافت کارت‌های صدآفرین است، افزود: چهاردیواری که اطراف مدارس وجود دارد، مدرسه را از محیط پیرامون خودش جدا می‌کند. ما امروز احتیاج داریم که این دیوار و حصار را از دور مدرسه برداریم که جامعه بداند در مدرسه چه خبر است و مدرسه بداند در جامعه چه خبر است، وگرنه ما در مدرسه آدم‌هایی تربیت می‌کنیم که به درد جامعه نخواهند خورد و با پدیده‌ای به نام آسیب اجتماعی روبرو می‌شویم.

موسی‌پور با اشاره به سخن امام علی(ع) که فرمودند: «فرزندانتان را نسبت به زمان خودشان تربیت کنید»، خاطر نشان کرد: اگر ما بتوانیم در سازمان دانش‌آموزی و مدارس فضای ارتباط، تعامل، همدلی و فضای گفت‌وگو را فراهم بیاوریم، آن‌وقت است که می‌توانیم دانش‌آموزی را در تراز امروز جامعه تربیت کنیم.

مشاور استاندار در امور اجتماعی با اشاره به اینکه سازمان دانش‌آموزی محل تربیت شهروندان جامعه است، افزود: سازمان دانش‌آموزی باید محل حضور همه بچه‌ها باشد، یعنی بچه‌هایی که در درس‌های علمی ضعیف‌اند هم باید با عشق و علاقه به سمت سازمان دانش‌آموزی بیایند؛ زیرا ما در سازمان دانش‌آموزی به دنبال تربیت مهندس، پزشک و دکتر نیستیم بلکه به دنبال تربیت یک شهروند فعال، اثرگذار و مسئولیت‌پذیر هستیم.

وی افزود: سازمان دانش‌آموزی باید به مجموعه‌ای تبدیل شود که بهترین‌ها در آن جای بگیرند که از نظر من بهترین‌ها یعنی همه دانش‌آموزان؛ زیرا هر دانش‌آموز استعداد منحصربه خود را دارد و اگر توانستیم دانش‌آموزان را متناسب با استعدادهایشان جذب کنیم آنگاه است که همه دانش‌آموزان از فرصت برابر استفاده کرده‌اند.

موسی‌پور با اشاره به اینکه راه جلوگیری از آسیب‌های اجتماعی از کانال آموزش و پرورش می‌گذرد، افزود: ما در آموزش و پرورش جوان شاداب، پر انرژی و خوب را در اختیار داریم. برای اینکه این جوان فردا تبدیل به یک موجود ضد اجتماع خودش نشود، باید در رفتار، گفتار و برنامه‌ها تغییر ایجاد کنیم.

وی گفت: معلمان باید به دنبال تغییر در خود باشند؛ زیرا دنیای نو مستلزم انسان نو، انسان نو مستلزم آموزش و پرورش نو و آموزش و پرورش نو مستلزم معلم نو است.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار