مؤلف کتاب نهضت سواد رسانه‌ای:

نسل جدید نه‌تنها شنونده بلکه گوینده است

علاقه و استعداد، چاشنی موفقیت در رشته پادکست است

فارسان (پانا) - مؤلف کتاب «نهضت سواد رسانه‌ای» و از داوران دومین جشنواره تولیدات رادیویی و پادکست‌های دانش‌آموزی، نسل جدید را نه‌تنها شنونده بلکه گوینده دانست و در این راستا علاقه و استعداد را چاشنی موفقیت در رشته پادکست عنوان کرد.

کد مطلب: ۱۵۷۱۰۹۳
لینک کوتاه کپی شد
نسل جدید نه‌تنها شنونده بلکه گوینده است

حسین حق پناه، مؤلف کتاب نهضت سواد رسانه‌ای و از داوران دومین جشنواره تولیدات رادیویی و پادکست‌های دانش‌آموزی در این جشنواره گفت: با نسلی مواجه هستیم که فقط شنونده نیست بلکه گوینده است و تلاش می‌کند حرف خودش را بزند؛ این جشنواره‌ها حق نوجوانان است تا بتوانند استعداد‌های نهفته را شکوفا کنند.

وی افزود: به موضوع پادکست، نگاه متفاوتی داشته باشید؛ نظریه‌پردازان ارتباطات می‌گویند ما اکنون در زمانه تصویر زندگی می‌کنیم اما واقعیت این است که تنها صدا است که می‌ماند و صدا است که فرصتی برای انتقال پیام به درون افراد فراهم می‌کند.

یک رسانه‌ خلاق و پویا در جامعه مخاطب‌آفرینی خواهد کرد  

سیدصالح پرورش، معاون صدای مرکز صدا و سیمای استان اصفهان نیز اظهار کرد: در صدا و سیما به دنبال افرادی هستیم که بتوانند در فرآیندهای برنامه‌‍سازی به ما کمک کنند. رسانه‌ای می‌تواند پویا و فعال باشد که مخاطب‌آفرینی کند و اگر رسانه‌ای خلاق نباشد، عمرش به زودی سپری می‌شود و از یاد می‌رود. باید شرایطی فراهم شود که نوجوانان بتوانند به رسانه‌ها وارد و خلاقیت و استعداد خود را آنجا بروز دهند؛ بر این اساس می‌توان شاهد یک رسانه پویا بود.

معاون صدای مرکز صدا و سیمای اصفهان تصریح کرد: هدف این است که استعدادها شناسایی شوند و آن را ارتقا و خلاقیت را در رسانه‌هایمان گسترش دهیم و کسانی که به تازگی قدم در این مسیر نهادند باید با قوت و پشتکار ادامه دهند.

جشنواره تولیدات رادیویی گامی در مسیر شکوفایی استعداد‌ها است

میثم بکتاشیان، معاون فرهنگی و هنری سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان نیز در این جشنواره اظهار کرد: به دنبال کشف استعدادهای نوجوانان و ارتقای آن‌ها هستیم. این دومین بار است که جشنواره تولیدات رادیویی برگزار می‌شود و متأسفانه به دلایل مختلفی بین نخستین و دومین جشنواره تولیدات رادیویی حدود ۱۰ سال فاصله افتاد.

وی افزود: هدف این جشنواره، ارتقای جوانان و نوجوانان در حوزه سواد رسانه است؛ امروزه با موضوعات متعددی روبه‌رو هستیم که استفاده از استعدادهای نوجوانان و جوانان می‌تواند در حل مسائل به ما کمک کند.

معاون فرهنگی و هنری سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان ادامه داد: امید است نوجوانان و جوانان مستعدی که در این جشنواره شناسایی شده‌اند، بتوانند آموزش ببینند، در صورت امکان در رادیو و تلویزیون همکاری کنند و ما نیز بتوانیم در سازمان فرهنگی شهرداری از این ظرفیت‌ها استفاده کنیم.

بکتاشیان تصریح کرد: زیست بسیاری از نوجوانان و جوانان کشورمان در محیط پادکست و تولیداتی از این قبیل جریان دارد؛ بنابراین می‌توانیم با استفاده از استعداد نوجوانان در این زمینه به ارتقای سطح و شکوفایی آن‌ها کمک بسیاری کنیم.

خبرنگار : هستی مردانی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار