هادی ساعی در گفت‌وگو با پانا:

نباید از ظرفیت ورزش دانش آموزی غافل شد ؛ نخستین مدالم در ورزش دانش آموزی بود

آجرهای بنای ورزش قهرمانی از مدارس گذاشته می‌شود

تهران(پانا) - رئیس فدراسیون تکواندو با بیان اینکه نخستین طلایم را در مسابقات مدارس کسب کردم، گفت نباید از ظرفیت ورزش دانش آموزی غافل شد و آجرهای بنای ورزش قهرمانی از مدارس گذاشته می‌شود

کد مطلب: ۱۶۲۰۱۷۷
لینک کوتاه کپی شد
نباید از ظرفیت ورزش دانش آموزی غافل شد ؛ نخستین مدالم در ورزش دانش آموزی بود

هادی ساعی، رئیس فدراسیون تکواندو، در گفت‌وگو با پانا درباره نقش آموزش و پرورش در توسعه ورزش قهرمانی گفت:«مدارس در سراسر جهان، به‌ویژه در کشورهای مدعی تکواندو، پایگاه اصلی شناسایی نوابغ این رشته به شمار می‌روند.»

رئیس فدراسیون تکواندو افزود: «در تمام دنیا، آجرهای نخستین بنای ورزش قهرمانی از دل ورزش مدارس گذاشته می‌شود و این موضوع در ایران نیز صادق است. بسیاری از قهرمانان ما در رشته‌های مختلف، از ورزش مدارس مسیر قهرمانی را آغاز کردند و امروز نامشان در تالار افتخارات ورزش ایران و جهان ثبت شده است.»

ساعی تأکید کرد: «نوجوانان و دانش‌آموزان ما در رشته‌های گوناگون، به‌ویژه تکواندو، آینده‌سازان ورزش قهرمانی ایران اسلامی و پشتوانه‌های ارزشمند ما هستند.»

رئیس فدراسیون تکواندو با اشاره به درخشش تکواندوکاران دانش‌آموز کشورمان در بازی‌های ژیمنازیاد صربستان و بحرین گفت: «تکواندوکاران دانش‌آموز در این رقابت‌ها عملکرد بسیار خوبی داشتند و این افتخارات، زمینه‌ساز انتخاب آنان در تیم‌های ملی پایه است.»

رئیس فدراسیون تکواندو ادامه داد: «بخش زیادی از ملی‌پوشان تیم‌های پایه تکواندو ما را دانش‌آموزان تشکیل می‌دهند و از همین ظرفیت در ترکیب تیم ملی اعزامی به مسابقات جهانی نیز استفاده کرده‌ایم.»

479384_666-1-792

ساعی  با تأکید بر اینکه  من از شش‌سالگی تکواندو را آغاز کردم و حضور مستمری در مسابقات المپیادها و رقابت‌های استعدادهای برتر دانش‌آموزی داشتم، اضافه کرد: «نخستین مدال طلایم را در تاتامی مسابقات دانش‌آموزی کسب کردم و همان موفقیت، جرقه‌ای برای ورود جدی‌ترم به دنیای حرفه‌ای ورزش بود.»

ردیس فدراسیون تکواندو  تأکید کرد: «نباید نسبت به ظرفیت عظیم ورزش آموزش و پرورش بی‌تفاوت بود؛ بلکه باید از این فرصت ارزشمند به بهترین شکل بهره برد.»

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار