در جمع نخبگان و سرمایه‌گذاران صنعت گردشگری مصر مطرح شد؛

صالحی‌امیری از بخش خصوصی مصر برای مشارکت در پروژه‌های گردشگری ایران دعوت کرد

تهران(پانا)- وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی جمهوری اسلامی شامگاه سه‌شنبه (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ در جمع نخبگان گردشگری و سرمایه‌گذاران صنعت توریسم مصر، با تأکید بر ظرفیت‌های بی‌بدیل ایران و مصر در دیپلماسی فرهنگی و تعاملات تمدنی، خواستار آغاز عصر تازه‌ای از همکاری‌های گردشگری، تبادلات فرهنگی و سرمایه‌گذاری‌های راهبردی میان دو ملت صاحب‌تمدن شد.

کد مطلب: ۱۵۶۷۷۲۰
لینک کوتاه کپی شد
صالحی‌امیری از بخش خصوصی مصر برای مشارکت در پروژه‌های گردشگری ایران دعوت کرد

 سیدرضا صالحی‌امیری، وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی جمهوری اسلامی ایران، در نشستی که با حضور جمعی از فعالان برجسته صنعت گردشگری، مدیران هلدینگ‌های توریستی و سرمایه‌گذاران حوزه خدمات فرهنگی در پایتخت مصر برگزار شد، با اشاره به پیوندهای ژرف و ماندگار ایران و مصر در تاریخ تمدن بشری گفت: ایران و مصربعنوان دو تمدن دیرپای جهان اسلام، امروز می‌توانند با تکیه بر ریشه‌های فرهنگی، اشتراکات تاریخی و ظرفیت‌های تمدنی، نقشه جدیدی از تعاملات سازنده منطقه‌ای در حوزه گردشگری ترسیم کنند.

وی با تأکید بر اینکه بازتعریف مناسبات گردشگری میان ایران و مصر ضرورتی تاریخی و راهبردی است، افزود: ما در آستانه گشایش فصلی تازه از روابط فرهنگی، گردشگری و اقتصادی هستیم. از مسیر گردشگری، می‌توان دیپلماسی عمومی را تقویت کرد، افق‌های تازه‌ای از شناخت متقابل را گشود و سرمایه‌گذاری‌های مشترک را به موتور محرک توسعه منطقه‌ای تبدیل کرد.

صالحی‌امیری تصریح کرد: ایران با برخورداری از هفت‌هزار سال تمدن مانا و برجسته، میراثی غنی از دوره‌های ایلامی، هخامنشی، ساسانی، اسلامی و معاصر و مصر با منابع میراثی باشکوه، میراث قبطی و تمدن اسلامی، دو کانون تمدنی بی‌همتا در خاورمیانه هستند. پیوند این دو فرهنگ، نه‌تنها یک همکاری برای توسعه گردشگری، بلکه پروژه‌ای راهبردی در عرصه دیپلماسی فرهنگی است.

[دعوت صالحی‌امیری از بخش خصوصی مصر برای مشارکت در پروژه‌های گردشگری ایران]

وزیر میراث‌فرهنگی با دعوت رسمی از بخش خصوصی مصر برای مشارکت در پروژه‌های بزرگ گردشگری ایران، خاطرنشان کرد: ما آماده‌ایم تا مسیرهای هوایی و زمینی میان دو کشور تسهیل شود، تورهای ترکیبی تاریخی و مذهبی طراحی شود و طرح‌های مشترک هتلداری و گردشگری در بستر توافقات راهبردی، فعال شوند.

وی همچنین با اشاره به نگاه انسانی و تمدنی جمهوری اسلامی ایران در تعاملات منطقه‌ای افزود: ایران و مصر باید با عبور از نگاه‌های صرفاً سیاسی، بر منافع فرهنگی و تمدنی مشترک متمرکز شوند. گردشگری، پلی استوار برای نزدیکی ملت‌ها، کاهش سوءتفاهم‌ها و تقویت همبستگی اسلامی است.

صالحی‌امیری تأکید کرد: در جهانی که فرهنگ‌زدایی و هویت‌ستیزی به یک تهدید جهانی بدل شده، همگرایی دو تمدن کهن ایران و مصر می‌تواند نقشی تعیین‌کننده در بازتعریف جایگاه فرهنگی منطقه غرب آسیا ایفا کند.

در پایان این نشست، جمعی از مسئولان گردشگری مصر، مدیران آژانس‌های بزرگ گردشگری، فعالان بخش خصوصی و اصحاب رسانه ضمن استقبال از سخنان وزیر میراث‌فرهنگی ایران، بر لزوم تدوین نقشه‌راه همکاری مشترک در حوزه گردشگری و دیپلماسی فرهنگی تأکید کردند.

171851298

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار