مدیرعامل نمایشگاه شهر آفتاب خبر داد:
اعتبار ۱۵۰۰ میلیاردتومانی برای توسعه سالنها در نمایشگاه شهر آفتاب
تهران (پانا) - مدیرعامل نمایشگاه شهر آفتاب با اشاره به اعتبار ۱۵۰۰ میلیاردتومانی برای توسعه سالنها در نمایشگاه شهر آفتاب، گفت: ما موضوع توسعه شهر آفتاب را داریم، پیشنهادمان این بود که با بخش خصوصی بتوانیم توسعه را انجام دهیم و ساخت سالنها را ببریم به سمت سرمایهگذاری بخش خصوصی اینها رو بسازند به صورت بی تو بی واگذار کنیم که استقبال هم شده و بیزینس پلن آن نیز آماده شده در مراحل ارزیابی قیمت و غیره هستند.

عباس تقدسینژاد، مدیرعامل نمایشگاه شهر آفتاب در حاشیه افتتاح اولین نمایشگاه تخصصی ماشینآلات و تجهیزات صنعت دوخت کشور در جمع خبرنگاران گفت: مثل بقیه بخشهای کشور که امسال رو سال سرمایه گذاری در تولید نامگذاری شده موظفیم که اقدامات جدی را در سال جدید با نامگذاری جدید انجام بدهیم. ما موضوع توسعه شهر آفتاب را داریم که پیشنهاد برای سرمایهگذاری آن برمیگردد به دو سال قبل که اساساً وقتی اعتباری نبود و شرایط گرفتن اعتبار و ساخت مشکل بود پیشنهادمان این بود که با بخش خصوصی بتوانیم توسعه را انجام دهیم البته سال گذشته اعتبار گرفتیم اما به دلیل کمکاری پیمانکار و مشکلاتی که با آنها داشتیم این اتفاق نیافتاد. امسال دوباره اعتبار جدیدی گرفته شده برای ساخت سالنها که تقریباً ۱۵۰۰ میلیارد تومان پیشنهاد به شهرداری داده ام که ما ساخت سالنها را ببریم به سمت سرمایهگذاری. بخش خصوصی اینها رو بسازند به صورت بی تو بی واگذار کنیم. فقط هم همون سالنی که خودش میسازند را نه یعنی کل نمایشگاه رو در قالب بی تو بی بتوانیم واگذار کنیم که استقبال هم شده و بیزینس پلن آن نیز آماده شده در مراحل ارزیابی قیمت و غیره هستند.
مدیرعامل نمایشگاه شهر آفتاب افزود: انشالله واگذاری هم توسط سازمان سرمایه گذاری به زودی اتفاق بیافتد چون درخواست کننده نیز زیاد دارد و جذابیتهای بسیار زیادی برای بخش خواهد داشت. مراجعات متعددی را داشتیم تا الان روی آنها تحلیل شده که اهلیت سنجی و بحث منابع مالیه گارانتیهایی که نیاز به سرمایهگذار دارد بررسی شود و فرایندهایی دارد که قاعدتاً باید قانوناً طی بشود و انتخاب سرمایهگذار هم از طرف سازمان سرمایه گذاری انجام شود ما انتظارمان این است که امسال سرمایهگذار انتخاب شود و ساخت رو انجام دهیم.
وی در مورد تعداد عناوین برگزاری نمایشگاهها گفت: سال گذشته که تقویم نمایشگاه پر بود امسال هم به همین منوال است و قاعدتاً نمایشگاه اثرش را باید در آن بهرهبردار نهایی یعنی همین غرفهدار و تولید کننده بگذارد همچنین برای تسهیل صادرات، برای کمک به حاکمیت که میتواند حتی اتصال سرمایهگذارا و تولیدکنندهها باشد که کمتر در نمایشگاهها به آن پرداخته شده ما امسال میخواهیم رویکردمان را روی این قضیه قرار دهیم یعنی برویم و یک دیتا سنتر ایجاد کنیم که اطلاعات همه مشارکت کنندگان را داشته باشیم.
ارسال دیدگاه