مدیر آموزش و پرورش شهرستان فیروزکوه:
«افزایش اثر بخشی» یکی از موضوعات آموزش و پرورش است
فیروزکوه(پانا)- مدیر آموزش و پرورش شهرستان فیروزکوه افزایش اثر بخشی را یکی از موضوعات اداره اموزش و پرورش دانست.

روح الله خلیلارجمندی، مدیر آموزش و پرورش شهرستان فیروزکوه در رابطه با آموزشوپرورش در گفتوگو با پانا اظهار کرد:« از روزی که ما وارد آموزشوپرورش فیروزکوه شدیم، مجموعهای از اولویتها را برای خود تعریف کردیم و هدف ما این است که انشاءالله بتوانیم مطابق با همان اولویتها پیش برویم. مهمترین موضوعی که برای من در آموزشوپرورش فیروزکوه بهعنوان یکی از اولویتهای اساسی مطرح است، عدالت آموزشی است.»
وی ادامه داد: «عدالت آموزشی یعنی اینکه بتوانیم در کنار عدالت، کیفیت آموزشی را نیز حفظ کنیم. در کنار عدالت آموزشی، قطعاً عدالت فرهنگی و اجتماعی هم اهمیت فراوانی دارد. ما باید دانشآموزانی را تربیت کنیم که نسلی متعهد، دینمدار، درسخوان و دارای یک هنر یا مهارت حرفهای باشند؛ بهگونهای که در دوران تحصیل، آن مهارت را بهخوبی بیاموزند.امروزه، بهویژه با وقوع جنگ تحمیلی جدیدی که بر ما وارد شد، شرایطی پدید آمده که دانشآموزان نگاه تازهای نسبت به کشور، مذهب و حتی مفهوم جنگ پیدا کردهاند. اگر پیش از این فقط از جنگ شنیده بودند، اکنون آن را دیدهاند. ما باید در آموزشوپرورش این موضوع را برای دانشآموزان جا بیندازیم تا از این ظرفیت برای رشد فکری آنها استفاده شود.»
همچنین خلیلارجمندی ضمن تشکر از مدیر قبلی آموزش و پرورش ادامه داد: «از خانم دکتر سیر صمیمانه تشکر و قدردانی میکنم. ایشان سالها در اینجا خدمت کردند و زحمات زیادی کشیدند.در جایی که پیش از ما کار و تلاش صورت گرفته، قطعاً مسئولیت فردِ بعدی سنگینتر خواهد بود؛ چرا که باید مسیر طیشده را حفظ کرده و آن را ارتقا دهد. ایشان واقعاً زحمت کشیدند و ما نیز انشاءالله تلاش خواهیم کرد ادامهدهندهی راه ایشان باشیم. امیدواریم با یاری خداوند متعال و همکاری اولیای محترم، دانشآموزان عزیز و مجموعهی مدیران شهرستان، بتوانیم گامهای مؤثری برداریم و اتفاقات خوبی رقم بزنیم.»
وی با تاکید بر سند تحول بنیادین آموزشوپرورش تصریح کرد:« ا اگرچه بسیاری از همکاران روی این سند کار کردهاند، اما هدف ما این است که آن را به بهترین شکل ممکن اجرایی کنیم. یکی از اولویتهای ما در آموزش فیروزکوه، ارتقای کارایی سیستم است؛ یعنی تخصیص بهینهی منابع بهگونهای که بیشترین بهرهوری را داشته باشیم.»
خلیل ارجمندی افزود: «موضوع بعدی افزایش اثربخشی است. باید تلاش کنیم تا آموزشوپرورش اثربخشی بالایی داشته باشد. در فیروزکوه نیز، آموزش باید بهسوی توسعه حرکت کند و این توسعه یکی از اهداف اصلی ما در حوزهی آموزش باشد. منظور از توسعه، توسعهی متوازن و پایدار است؛ به این معنا که آموزش در مسیر رشد همهجانبه و ماندگار پیش برود.از دیگر موضوعاتی که در آموزشوپرورش فیروزکوه پیگیری میکنیم، آموزش نوین است. در دنیای امروز، استفاده از فناوریهای نوین در آموزش اجتنابناپذیر است. دیگر نمیتوان با روشهای ۳۰ سال پیش تدریس کرد. معلمان باید با روشهای نوین و فناوریهای جدید آشنا باشند؛ هدف ما این است که انشاءالله بهسمتی برویم که معلمان به هوش مصنوعی تسلط کامل داشته باشند، و تمام کلاسها به ویدئو پروژکتور و ابزارهای کمکآموزشی مجهز شوند تا بتوانیم تحولی واقعی ایجاد کنیم.»
مدیر آموزش و پرورش فیروزکوه ادامه داد: «آموزشوپرورش باید بهسوی تربیت دانشآموزانی حرکت کند که علاوهبر آموزش، به فعالیتهای جانبی و فوقبرنامه نیز بپردازند.مانند همین خبرگزاری پانا، نمونهای از فعالیتهای فوقالعادهای است که به دانشآموزان شهامت، جرأت و جسارت میدهد. این فعالیتها بسیار ارزشمندند.»
خلیلارجمندی افزود: «میخواهم پیامی هم خطاب به دانشآموزان فیروزکوه و تمامی شهر ها و استان ها داشته باشم: هر یک از شما یک ظرفیت هستید. هرکدام ایدههایی دارید که شاید در شرایط فعلی مدرسه قابلیت اجرایی نداشته باشند، اما اگر روزی شما مسئول یک منطقه یا مدیر یک مدرسه بودید، چه میکردید؟این ایدهها را عملیاتی میکردید. بنابراین، دعوت میکنم که بیایید و اندیشههایتان را با ما در میان بگذارید. درِ این اتاق به روی همه باز است. ما از این اندیشهها استفاده خواهیم کرد و حتی به نام خودتان ثبت خواهیم نمود.»
مدیر آموزشوپرورش شهرستان فیروزکوه در پایان خاطرنشان کرد: «گاهی لازم است دانشآموزان تحقیق کنند؛ مثلاً یک دانشآموز متوجه میشود که در مدرسهاش یا در سطح منطقه چه کمبودهایی وجود دارد، چه ظرفیتهایی هست که باید تقویت شود. ممکن است کسی بگوید اگر مدیر آموزش و پرورش بودم،برای مثلا یک ورزشی را در فیروزکوه توسعه میدادم و چون بچههای این منطقه در آن ورزش استعداد دارند. یا ممکن است بگویند در یک رشته، لازم است توجه بیشتری شود.»
ارسال دیدگاه