سرپرست اداره کل آموزش‌و‌پرورش سیستان‌و‌‌بلوچستان:

مهم ترین رویکرد دستگاه تعلیم و تربیت استان تغییر وضعیت سیستم به سمت هدف خواهد بود

زاهدان (پانا) - سرپرست اداره کل آموزش‌و‌پرورش سیستان‌و‌بلوچستان مهمترین رویکرد دستگاه تعلیم و تربیت استان را تغییر وضعیت سیستم به سمت هدف عنوان نمود.

کد مطلب: ۱۵۶۸۳۵۲
لینک کوتاه کپی شد
مهم ترین رویکرد دستگاه تعلیم و تربیت استان تغییر وضعیت سیستم به سمت هدف خواهد بود

به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش‌و‌پرورش سیستان‌و‌بلوچستان، سرپرست اداره کل آموزش‌و‌پرورش استان در گردهمایی دو روزه مدیران و روسای ادارات شهرستان‌ها و مناطق اظهار داشت: با تمام توان به دنبال اجرایی سازی نقشه راه سند تحول بنیادین در همه ابعاد و ساحت‌های آن هستیم.

وی افزود: همه ما موظف هستیم در دوره مسئولیت خودمان در هر جایگاه و منصبی، در حوزه کاری دستاورد داشته باشیم.

صفرزایی ادامه داد: تلاش کنیم در مجموعه کاری جوشش، انگیزش، تحرک، پویایی و موج آفرینی ایجاد شود؛ از سوی دیگر توجه ویژه به تکریم و عزتمندی معلمان و پیشگیری از ایجاد نارضایتی بسیار حائز اهمیت است.

سرپرست اداره کل آموزش‌و‌پرورش استان گفت: مقوله تربیت دینی و توسعه و ترویج فرهنگ اقامه نماز و قرآن در بین دانش‌آموزان را مهم قلمداد کنید.

وی خاطرنشان کرد: با هدف تحقق یکی از ابعاد جهاد تبیین، موضوع اطلاع رسانی و آگاهی بخشی از همه اقدامات، برنامه‌ها، فعالیت‌ها و دستاوردها را در دستور کار خود داشته باشید.

صفرزایی با اشاره به ضرورت وجود انسجام تیمی و بهره‌گیری از خرد جمعی در انجام امور و برنامه‌ها بیان داشت: دغدغه‌مندی در همه شاخص‌ها و برنامه‌ها، اقدام به موقع و دقیق در انجام امور، چینش مناسب نیروها و بهره‌وری منابع انسانی و دقت نظر در انتصاب و انتخاب مدیران از مؤلفه‌های تاثیرگذار در حصول نتایج درخشان خواهد بود.

وی اظهار داشت: با هدف بهره‌گیری هرچه بیشتر و بهتر از تجارب برتر، مقوله تجربه گردانی و تبادل نظر و اندیشه‌ها در این مسیر کمک شایانی خواهد کرد.

سرپرست اداره کل آموزش و پرورش استان بر توجه به پژوهش سراها و اهمیت مقوله پژوهش و تحقیق در حوزه معلمین و دانش آموزان تاکید نمود؛ توجه به نخبگان انگیزه آنان را چند برابر خواهد کرد.

سرپرست اداره کل آموزش و پرورش استان ادامه داد: موضوع پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و اجرایی شدن دقیق طرح نماد، توجه به مقوله پروژه مهر و برقراری تعامل بین بخشی در کارگروه‌های چندگانه، برگزاری صحیح و دقیق امتحانات پایانی و به کارگیری همه امکانات تجهیزات و نیروی انسانی با تجربه از برنامه‌های جاری و پیش روی آموزش و پرورش است که باید با ملاحظات قانونی پیگیری گردد.

صفرزایی در پایان ضمن تاکید بر بهره‌گیری از تشکل‌های دانش‌آموزی موجود در مدارس در برنامه‌ها و فعالیت‌های مختلف، توسعه عدالت آموزشی در جای جای استان، شهرها، مناطق و روستاهای دور افتاده را خواستار شد

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار