عضو هیئت علمی گروه صنایع شیمیایی دانشگاه‌الزهرا

استفاده از نمک برای جلوگیری از لغزندگی معابر در فصل زمستان راه‌حلی ارزان، اما خطرناک است

مشهد(پانا)- عضو هیئت علمی گروه صنایع شیمیایی دانشگاه‌الزهرا مشهد اظهارکرد: استفاده از نمک برای جلوگیری از لغزندگی معابر در فصل زمستان، تأثیرات منفی گسترده‌ و ثابت‌شده‌ای بر محیط‌زیست ایجاد می‌کند.

کد مطلب: ۱۶۴۸۷۰۲
لینک کوتاه کپی شد
استفاده از نمک برای جلوگیری از لغزندگی معابر در فصل زمستان راه‌حلی ارزان، اما خطرناک است

سمانه‌کمیلی در گفت‌وگو با خبرنگار پانا بیان کرد: « استفاده از  نمک‌ برای جلوگیری از لغزندگی معابر به دلایلی مانند ارزان بودن همچنان کاربرد دارد، اما کارشناسان و مقامات محیط‌زیستی آن را روشی مخرب و غیر استاندارد می‌دانند.»

عضو هیئت علمی گروه صنایع شیمیایی دانشگاه‌الزهرا گفت: « این روش یک راه‌حل کوتاه‌مدت و پرهزینه در بلندمدت است، که باعث آلودگی آب‌وخاک، نابودی پوشش گیاهی، تخریب زیرساخت‌های شهری و آسیب به خودروهای شهروندان می‌شود.»

کمیلی افزود: « استفاده از روش‌های مکانیکی برف‌روبی و به‌کارگیری مواد جایگزین سازگار با محیط‌زیست، اگرچه سرمایه‌گذاری اولیه بیشتری می‌طلبد، اما در نهایت از نظر اقتصادی و زیست‌محیطی به صرفه‌تر و مسئولانه‌تر است.»

وی در پایان خاطرنشان کرد: « استفاده از روش‌ سنتی نمک‌پاشی باید جایگزین راهکارهایی شود که اصولی چون توسعه پایدار و حفاظت از محیط‌زیست، در اولویت مدیران شهری و مسئولان زیست محیطی قرار گیرد.»

 

خبرنگار : ثنا کریمی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار